Voluntariado presencial


Servei voluntari europeu “poland 4 all”

País Polonia
Categoría Cultura y arte social
Tipo de oferta internacional  Voluntariado
Fundació Catalunya Voluntària
Valoración
(0 valoraciones)  
% de respuesta: 75,7062%
Inicio
01/09/2016
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo
Servei voluntari europeu “poland 4 all”

Descripción

Descripción Organització coordinadora: EDUQ Association
Títol del projecte: Poland4ALL
Durada del projecte: 12 mesos (de l’1 de setembre de 2016 a l’1 de setembre 2017)
A on: Lebork, Polònia
Vacants: 1 voluntari/a

Breu descripció:
El voluntari/a treballarà a l'oficina de l'associació, atenent al públic jove. El/la voluntari/a haurà d'impartir tallers lingüístics i promoure el programa Erasmus+ i la seva cultura entre els estudiants i els membres de la comunitat local, portant a terme les seves pròpies iniciatives.
A més, ajudarà a l’oficina EURODESK donant informació, buscant nous projectes i col•laboradors, i, donant suport a la coordinació de projectes de mobilitat internacional. S'encarregarà també de tasques de comunicació: gestionar el Facebook i la pàgina web de l'organització, crear pòsters i pamflets, etc.

Es valorarà que les persones interessades en el projecte siguin creatives, de mentalitat oberta, pacients, que vulguin dur a terme entrevistes, investigacions i enquestes, i, que estiguin altament motivats en treballar en entitats no lucratives.

Que s’ofereix al voluntari/a:
La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, transport local, assegurança mèdica, suport lingüístic i visat (si fos necessari) estan cobertes pel programa Erasmus+ de la Comissió Europea.
L’entitat organitzadora farà efectiu el pagament del cost del viatge internacional (fins a la quantia màxima del pressupost establert) un cop presentats els documents justificatius del viatge i de la compra realitzada.
Els voluntaris/es també reben suport personal (mentor) i suport relacionat amb les tasques (supervisor) per part de l’entitat d’enviament i d’acollida abans, durant i després del projecte.
Al finalitzar el projecte els voluntaris/es rebran el Youthpass, certificat que acredita el seu pas pel SVE.

Qui pot participar?
Totes les persones residents a Catalunya, d’entre 17 i 30 anys, que no hagin realitzat un SVE amb anterioritat, interessades en la temàtica del projecte i amb ganes d’emprendre la gran aventura de ser voluntaris/es europeus.

Que cal fer per participar?
1) Preparar una carta de motivació personalitzada pel projecte en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació);
2) Preparar el teu currículum en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació);
3) Enviar-nos tots dos documents, especificant el títol del projecte en el qual t’agradaria participar.

La FCV enviarà totes les candidatures a l’entitat d’acollida, qui farà la selecció final del/s voluntari/es.
Perfil Qui pot participar?
Totes les persones residents a Catalunya, d’entre 18 i 30 anys, que no hagin realitzat un SVE amb anterioritat, interessades en la temàtica del projecte i amb ganes d’emprendre la gran aventura de ser voluntaris/es europeus.
Adecuado para Adultos
Subcategorías Actividades de calle puntuales, Actividades didácticas, Apoyo en oficinas/Gestión/Administración, Campañas/Sensibilización, Cine/Conciertos/Recitales/Teatro, Comunicación, Cursos y talleres, Exposiciones, Formación, Otros
Aficiones/Pasiones Blogs, Deporte, Exposiciones, Nuevas tecnologías e Internet, Enseñar, Otras
Competencias que adquirirá el voluntario Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Flexibilidad, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Diplomacia y “saber estar”, Es valorarà que les persones interessades en el projecte siguin creatives, de mentalitat oberta, pacients, que vulguin dur a terme entrevistes, investigacions i enquestes, i, que estiguin altament motivats en treballar en entitats no lucratives
Provincia Ámbito nacional
Municipio Ámbito Provincial
Tipo Continua :esta oportunidad requiere de un compromiso continuado
Dedicación Más de 16 horas mensuales. Lunes ,Martes ,Miercoles ,Jueves ,Viernes ,Más de 16 horas mensuales. Lunes ,Martes ,Miercoles ,Jueves ,Viernes. 12 mesos, de l’1 de setembre de 2016 a l’1 de setembre 2017.
Horario: Mañanas ,Tardes ,de 30 a 38h a la setmana.
Esta actividad se puede realizar en grupos.
Fecha límite de inscripción 05/08/2016
Nº de vacantes 1

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 0

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Valoración ONG

Valoración
(0 valoraciones)  
Opinión general
% de respuesta: 75,7062%

Ofertas similares a esta