Voluntariado presencial


Sve: volunteering & special education learn something special

País Finlandia
Categoría Personas con discapacidad
Tipo de oferta internacional  Voluntariado
Fundació Catalunya Voluntària
Valoración
(0 valoraciones)  
% de respuesta: 75,7062%
Inicio
15/08/2016
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo
Sve: volunteering & special education learn something special

Descripción

Descripción Organització coordinadora: Maailmanvaihto – ICYE Finland
Organització d’acollida: Lehtimäki Special Folk High School
Títol del projecte: Volunteering & Special Education Learn Something Special
Durada del projecte: 10 mesos (15 d’agost 2016- 13 de juny 2017) –Possibilitat de començar al setembre 2016
A on: Lethimäki, Finlàndia
Vacants: 1 voluntari/a

Breu descripció:
El voluntari/a treballarà juntament amb els estudiants de l'escola de Lehtimäen Opisto, els quals tenen diferents tipus de discapacitat i necessitats especials. El voluntari/a els ajudarà a les classes, durant les activitats de temps lliure, i en les teràpies amb cavalls. Al mateix temps durà a terme tasques diverses en els estables i a la cuina. Les tasques podran anar canviant segons els interessos del voluntari/a, que podrà proposar les seves pròpies idees i iniciatives organitzant classes, tallers i activitats de temps lliure per als estudiants. El voluntari/a també haurà de contribuir amb aspectes de la cultura del seu propi país.
Es valorarà que a les persones interessades en el projecte els agradi treballar amb persones amb diversitat funcional.

Que s’ofereix al voluntari/a:
La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, transport local, assegurança mèdica, suport lingüístic i visat (si fos necessari) estan cobertes pel programa Erasmus+ de la Comissió Europea.
L’entitat organitzadora farà efectiu el pagament del cost del viatge internacional (fins a la quantia màxima del pressupost establert) un cop presentats els documents justificatius del viatge i de la compra realitzada.
Els voluntaris/es també reben suport personal (mentor) i suport relacionat amb les tasques (supervisor) per part de l’entitat d’enviament i d’acollida abans, durant i després del projecte.
Al finalitzar el projecte els voluntaris/es rebran el Youthpass, certificat que acredita el seu pas pel SVE.

Qui pot participar?
Totes les persones residents a Catalunya, d’entre 17 i 30 anys, que no hagin realitzat un SVE amb anterioritat, interessades en la temàtica del projecte i amb ganes d’emprendre la gran aventura de ser voluntaris/es europeus.

Que cal fer per participar?
1) Preparar una carta de motivació personalitzada pel projecte en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació);
2) Preparar el teu currículum en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació);
3) Enviar-nos tots dos documents, especificant el títol del projecte en el qual t’agradaria participar.

La FCV enviarà totes les candidatures a l’entitat d’acollida, qui farà la selecció final del/s voluntari/es.
Perfil Qui pot participar?
Totes les persones residents a Catalunya, d’entre 17 i 30 anys, que no hagin realitzat un SVE amb anterioritat, interessades en la temàtica del projecte i amb ganes d’emprendre la gran aventura de ser voluntaris/es europeus.
Adecuado para Adultos
Subcategorías Acompañamiento, Actividades lúdicas y de respiro
Aficiones/Pasiones Animales, Arte, Cine, Cocina, Danza, Deporte, Escritura, Exposiciones, Fotografía, Lectura, Música, Nuevas tecnologías e Internet, Salir al campo o al monte, Pintura, Teatro, Viajes, Enseñar, Otras
Competencias que adquirirá el voluntario Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Flexibilidad, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Diplomacia y “saber estar”, Es valorarà que a les persones interessades en el projecte els agradi treballar amb persones amb diversitat funcional.
Provincia Ámbito nacional
Municipio Ámbito Provincial
Tipo Continua :esta oportunidad requiere de un compromiso continuado
Dedicación Más de 16 horas mensuales. Lunes ,Martes ,Miercoles ,Jueves ,Viernes ,Sabado ,Más de 16 horas mensuales. Lunes ,Martes ,Miércoles, Jueves, Viernes ,10 meses, del 15 de agosto 2016 al 13 de junio 2017. Horario: Mañanas ,Tardes ,de 30 a 38h a la setmana..
Horario: Mañanas ,Tardes ,Más de 16 horas mensuales. Lunes ,Martes ,Miércoles, Jueves, Viernes ,10 meses, del 15 de agosto 2016 al 13 de junio 2017. Horario: Mañanas ,Tardes ,de 30 a 38h a la semana..
Esta actividad se puede realizar en grupos.
Fecha límite de inscripción 02/08/2016
Nº de vacantes 1

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 0

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Valoración ONG

Valoración
(0 valoraciones)  
Opinión general
% de respuesta: 75,7062%

Ofertas similares a esta