Voluntariado presencial


Vull ser pagès!

País España
Provincia Barcelona
Categoría Personas con discapacidad
Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca
Valoración
(1 valoraciones)  
% de respuesta: 98,7342%
Inicio
01/09/2016
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo
Vull ser pagès!

Descripción

Descripción L'activitat de voluntariat consisteix en realitzar tasques de jardineria i horticultura a un petit terreny que tenim cedit a Valldoreix. Es tracta de poder realitzar les tasques de plantar els aliments que calgui segons l’època i fer tots els tractaments necessaris per tal de poder fer una collita. L’objectiu és que les persones adultes amb discapacitat que atenem aprenguin una mica l’art de cultivar la terra.
El voluntari doncs, haurà de treballar la terra i explicar com es fa per tal que els assistents al taller puguin fer-ho ells mateixos. Estarà acompanyat per un monitor que l’ajudarà amb allò que calgui.
El més important no és que puguem treure una collita sinó que les persones participants puguin gaudir de treballar la terra.
El usuaris, juntament amb el voluntari, surten des del Taller, situat a Terrassa; però també hi ha la possibilitat de trobar-se directament a Valldoreix.
Perfil El voluntari ha de tenir certs coneixements d’horticultura. Es tracta de tenir facilitat per relacionar-se amb les persones amb discapacitat i per altra banda saber aspectes horticultura bàsics.
Si aconseguim ser diversos voluntaris l'activitat pot ser més rotitva i si els voluntaris ho volen es podrien convinar entre ells.
Adecuado para Adultos, Mayores
Subcategorías Acompañamiento, Actividades lúdicas y de respiro
Aficiones/Pasiones Animales, Salir al campo o al monte, Enseñar
Competencias que adquirirá el voluntario Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Trabajo en equipo, Capacidad de Negociación
Municipio Terrassa
Tipo Continua :esta oportunidad requiere de un compromiso continuado
Dedicación Entre 4 y 16 horas mensuales. Lunes ,Viernes.
Horario: Mañanas.
Les persones que s'atenen a Prodis són persones adultes..
Fecha límite de inscripción 19/09/2016
Nº de vacantes 2

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 2

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Valoración ONG

Valoración
(1 valoraciones)  
Opinión general
% de respuesta: 98,7342%

Opiniones


02/01/2017 08:43
La experiencia ha sido muy grata, el ambiente era muy bueno y las chicas con las que estuve vendiendo en la fira eran geniales! Repetiria.

Ayúdanos a mantener la calidad de los comentarios. Denuncia este mensaje si no es apropiado. Pincha AQUí


Ofertas similares a esta