ofertas executive


Coordinador-a de mobilitzacio

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 31/05/2018
Categoría Fundraising
% de respuesta: 83,77%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción


En aquests moments Greenpeace Espanya necessita cobrir un lloc de “Coordinador/a de Mobilització”, dins del Departament de Mobilització. Aquest lloc estarà sota la supervisió de la persona Responsable de Presència Territorial.

La persona seleccionada serà responsable de proposar, coordinar i dinamitzar el Desenvolupament de lideratge territorial de l'Organització a través dels seus projectes de Programes, en treball conjunt i transversal amb la resta de l'Organització i actors socials del territori, potenciant i garantint la mobilització i la contribució d'aquest territori a la consecució dels objectius generals.

Busquem una persona amb un alt compromís en la defensa del medi ambient i la pau, amb experiència en formació i en tracte amb voluntaris/as.



Contracte: Temporal per obra o servei, amb durada aproximada fins al 31 de Desembre de 2019.

Centre de Treball: Barcelona

Retribució: Concorde a les taules salarials de Greenpeace Espanya.

Jornada laboral: 35 hores setmanals.

Incorporació: Maig 2018.



FUNCIONS PRINCIPALS:

-Participar activament en el disseny, desenvolupament i implementació del Pla de Mobilització i desenvolupament territorial de l'organització, al costat de la Direcció del Departament, el Responsable de Presència Territorial i la resta de coordinadors/as de mobilització en terreny.

-Dissenyar, planificar i desenvolupar, juntament amb els equips de treball, la implementació de les estratègies de mobilització en projectes i campanyes, a nivell nacional i internacional, tractant que aquestes tinguin el major impacte en mobilització online i offline.

-Desenvolupar en el voluntariat el màxim potencial de lideratge i capacitat mobilitzadora involucrant, si es precisa, a altres líders de l'organització (staff i associatiu). Motivar, distribuir tasques, marcar prioritats en les activitats, proporcionar eines i formació a la/les persona/es que van a estar involucrades en el projecte des de l'àmbit del voluntariat.



-Promoure al territori i entre els equips de voluntariat/líders la cerca i creació d'oportunitats per donar a conèixer l'organització i crear accions conjuntes entre els/les responsables polítics d'aquest territori, col·lectius específics i actors de la societat civil (altres ONG, sindicats, centres de recerca...).



-Afavorir la creació de teixit social en altres col·lectius involucrats en el treball de Greenpeace, millorant la comunicació i desenvolupant la capacitat de lideratge d'aquests en les campanyes de Greenpeace.

- Garantir que la política de voluntariat establerta segueixi el seu desenvolupament òptim, aplicant de forma correcta els procediments de gestió d'aquesta política al territori. Coordinar i gestionar el voluntariat, supervisant i mantenint vives les eines de gestió i comunicació, especialment amb les Xarxes d'incidents i portaveus.

- Assumir la representació de l'organització al territori d'acord amb els objectius de Programes: de portaveu, relació amb els mitjans de comunicació a nivell autonòmic, representació activa en les plataformes i reunions amb les administracions pertinents.

 

Perfil/Requisitos


FORMACIÓ I CONEIXEMENTS: Titulació universitària superior, preferentment en CC. Socials, Ambientals o Humanitats. Imprescindible posseir coneixements o formació en gestió del voluntariat. Valorable formació de postgrau en temes relacionats amb campanyes. Ofimàtica a nivell d'usuari i Internet. Inglés fluït tant parlat com a escrit. Imprescindible nivell alt de català parlat i escrit. Coneixements en programació HTML, desenvolupament web i gestió d'estratègies per a xarxes socials. EXPERIÈNCIA: Experiència de 3 anys en relacions institucionals, formació i mobilització ciutadana. Experiència d'1 any en tasques de gestió i organització del voluntariat o gestió d'equips. Experiència en lobby polític. Experiència en el Tercer Sector. COMPETÈNCIES PROFESSIONALS: Lideratge i desenvolupament de persones. Treball en equip i comunicació. Flexibilitat i adaptació al canvi. Creació i desenvolupament de relacions interpersonals. Orientació a resultats. ALTRES ASPECTES: Compromís amb el medi ambient i la pau, i identificació amb els valors propugnats per l'organització. Disponibilitat fora de la jornada laboral, amb caràcter habitual. Disponibilitat total per viatjar dins i fora del territori nacional.


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Optimismo y entusiasmo, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Capacidad de Negociación
Distrito/Barrio
Nivel Mando intermedio
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Sin especificar
Salario Entre 30.000 y 36.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Bachillerato
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 16/05/2018
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 57

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo