Ofertas de empleo


Educador/a social

País España
Provincia Besalú - Girona
Fecha límite Inscripción 30/06/2019
Categoría Cooperación /Emergencia/ Ayuda humanitaria
% de respuesta: 93,33%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Cerquem Educadors Socials (Educador/a infantil, educador/a social, treballador/a social, integrador/a social, pedagog/a, psicòleg/a) motivats, actius, autònoms, per acollir un/a adolescent alemany a casa seva.

IMPRESCINDIBLE bon nivell d’anglès o alemany, viure a un lloc tranquil, preferentment al camp, a la comarca de la Garrotxa, o província de Girona.

Es valora especialment disponibilitat per viatjar els primers tres mesos i endur-te el/la adolescent d’acampada, trekking i d’aventures.

Es requereix una personalitat empàtica, oberta, flexible i equilibrada. Les persones que ens agrada, hi trobem en aquesta feina una manera de viure molt autèntica, amb molta llibertat per organitzar el dia a dia, i moltes possibilitats fer realitzar tantes activitats com es vulgui.

Perfil/Requisitos

Cerquem Educadors Socials (Educador/a infantil, educador/a social, treballador/a social, integrador/a social, pedagog/a, psicòleg/a) motivats, actius, autònoms, per acollir un/a adolescent alemany a casa seva.

IMPRESCINDIBLE bon nivell d’anglès, francès o alemany, viure a un lloc tranquil, preferentment al camp, a la comarca de la Garrotxa, o província de Girona.

Es valora especialment disponibilitat per viatjar els primers tres mesos i endur-te el/la adolescent d’acampada, trekking i d’aventures.

Es requereix una personalitat empàtica, oberta, flexible i equilibrada. Les persones que ens agrada, hi trobem en aquesta feina una manera de viure molt autèntica, amb molta llibertat per organitzar el dia a dia, i moltes possibilitats fer realitzar tantes activitats com es vulgui.S’ofereix un sou mensual mínim de 2100,- Euros , a més a més de 950,-Euros de manutenció alimentària per les despeses.

Som una associació pedagògica d’ajuda a la adolescència, que ofereix estàncies intensives individuals a adolescents entre 12 i 18 anys. Les estàncies mínimes solen ser d’un any i gairebé sempre es queden almenys dos anys en el nostre projecte.

L’equip es reuneix un cop per setmana i fem supervisió terapèutica mensual. Els educadors i els adolescents tenen una trobada setmanal individual amb la psicòloga de l’associació. Dos cops al mes es realitzen activitats amb tot el grup.

Hi ha molt bon ambient i recolzament entre els educadors.

Els/Les adolescents fan classes a la nostra escola almenys tres dies per setmana.

Treballar en l’acollida intensiva individual no és només una feina, és una experiència enriquidora que ens ensenya molt de nosaltres mateixos i ens ajuda a evolucionar.


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Optimismo y entusiasmo, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Trabajo en equipo, Diplomacia y “saber estar”, Capacidad de Negociación
Nivel Especialista
Tipo de contrato Freelance
Duración Sin especificar
Salario Entre 24.001 y 30.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 09/04/2019
Nº de vacantes 10
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 45

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


 

 

Con el apoyo de: 

 

 

Visita hacesfalta.org voluntariado