Ofertas de empleo


Auxiliars educatius/ves de reforç pels casals d’estiu i colònies amb infants i adolescents

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 27/05/2019
Categoría Atención Directa
Contestación: 100,00%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Busquem Auxiliars educatius/ves per donar reforç a les activitats d’estiu (casals i colònies) en els serveis dels Centres Oberts d’infants i adolescents que tenim als diferents territoris de Santa Coloma, Badalona, Sant Adrià de Besòs i Barcelona.FORMACIÓ: Títol de Monitor/a o Director/a d’activitats de lleure. 

Valorable Cicle formatiu de Grau Superior en Integració Social, Animació Sociocultural  o relacionats o bé cursant estudis universitaris relacionats amb l’àmbit de l’educació.COMPETÈNCIES:Capacitat de programar, executar i avaluar activitats socioeducatives amb infants o adolescents en desavantatge social.

Capacitat d’atenció socioeducativa individual i grupal.

Dinamisme, flexibilitat i empatia.

Capacitat de coordinar equips de voluntariat i estudiants en pràctiques.FEINA:Dinamització de grups d’infants de 3 a 12 anys o adolescents de 12 a 16 anys en risc d’exclusió social.

Participar en el disseny de la programació, realització i avaluació de les activitats socioeducatives al casal d’estiu i les estades de colònies sota la supervisió de l’educador/a.

Coordinació i animació de l’equip de voluntaris i alumnes en pràctiques

Preparació, manteniment i gestió dels materials i espais del projecte.HORARI:40 hores setmanals de 9 a 17h de dilluns a divendres els casals d'estiu i possibilitat d'estada de colònies. Activitats durants el mes de Juliol i Agost a determinar segons servei. DISPONIBILITAT:Tenim 2 torns d’atenció directe: a partir del 18 de Juny fins  a finals de Juliol o bé torn del 18 Juny fins al 23 d’Agost. Estades de colònies de màxim 7 dies en alguns serveis.ALTRES:Imprescindible disposar del Certificat d’antecedents de delictes sexuals. 

Perfil/Requisitos

EXPERIÈNCIA I REQUERIMENTS:Domini de la llengua catalana (equivalent a nivell C)

Experiència en el treball socioeducatiu amb infants o adolescents en desavantatge social.

Implicació en el desenvolupament de la globalitat del projecte.


Competencias Iniciativa y autonomía, Organización y planificación, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Sin especificar
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Ciclo Formativo Superior
Experiencia mínima No requerida
Fecha de inicio 16/04/2019
Fecha finalización de la actividad 27/05/2019
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 9

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


 

 

Con el apoyo de: 

 

 

Visita hacesfalta.org voluntariado