Ofertas de empleo


Advocada

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 15/08/2024
Categoría Atención Directa, Legal jurídico
% de respuesta: 79,75%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Metzineres és una cooperativa sense ànim de lucre amb seu al barri del Raval (Barcelona), que crea entorns d’aixopluc per a dones i persones de gènere divers que usen drogues i sobreviuen a múltiples situacions de vulnerabilitat i violència.Cerquem advocada amb coneixements en feminisme interseccional i reducció de danys. Animem a donxs amb experiència viscuda com a donxs migrades, dones lesbianes, bisexuals i trans, persones de gènere divers, donxs racialitzades, indígenes i afrodescendents, o donxs amb diversitat funcional, a aplicar a aquesta oferta laboral. El teu dia a diaA Metzineres incorporem la visió holística de la salut conjuntament amb la perspectiva de reducció de danys de espectre complet. A més, creiem que la salut es construeix en comunitat.Per tant, més enllà que funcions bàsiques de advocada com l’acompanyament, protegir els drets de les assistents, redactar informes, etc., es participa en coordinacions amb altres serveis i participació en reunions i formacions amb diversos espais d'incidència.El funcionament de Metzineres busca implicació i horitzontalitat. La participació en la presa de decisions és real, i cada professional participa activament des de diferents responsabilitats i des del seu àmbit d’actuació. Per això, hi ha un temps que es dedica a trobades i reunions per reflexionar conjuntament i prendre decisions col·lectives, articulades en diferents espais de decisió.

Perfil/Requisitos

El que faràs
 • Participar d’un equip interdisciplicar en el SIE del Raval, acompanyant dones en situació de múltiples violències, principalment en torns de tarda.

 • Acompanyament al consum i atenció d’altres necessitats de les dones que venen al local

 • Donar seguiment a casos administratius i penals de les dones que venen a Metzineres

 • Coordinar amb altres serveis i recursos tant de les xarxes d’atenció social estandarditzada com altres xarxes informals comunitàries i veïnals.El que necessitemGrau en DretConeixement en reducció de riscos i danys en l’ús de substàncies psicoactives, transfeminisme, violències masclistes, drets humans.Incorporació immediataAlt nivell de català i castellàFlexibilitat i capacitat d’adaptació a la realitat canviant de MetzineresTreball en equip i cooperacióCompromís feminista, antiprohibicionista, anticolonialista i de defensa dels drets El que valorem positivament
 • Màster/Postgrau en gènere, polítiques de drogues i/o atenció a persones que usen drogues en situació de vulnerabilitat, incloent violència masclista.

 • Almenys un any d’experiència en reducció de danys; atenció a les violències masclistes; abordatge a persones en múltiples situacions de vulnerabilitat; treball comunitari.

 • Experiència en activisme per un canvi en polítiques de drogues, drets humans, reducció de danys i/o feminisme interseccional.

 • Coneixements d’anglès Condicions treball
 • Contracte laboral de substitució, lligat a la Baixa / vacances a cobrir

 • Horari de 13h a 21h, de dilluns a dissabtes

 • Salari 2.050 euros bruts al mes

 • Incorporació a un equip format per infermeres, treballadores socials, educadores i advocades. Sent 4 persones per día d’obertura del local L'oferta és per substitucions del 15 de juny al 15 de setembre, amb contracte sota conveni d'acció social i possibilitat de vinculació a llarg termini amb l'entitat, ja que sempre tenim necessitat de suplències. 


Competencias Iniciativa y autonomía, Optimismo y entusiasmo, Flexibilidad, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Capacidad de Negociación
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Sin especificar
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Licenciado
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 15/06/2024
Fecha finalización de la actividad 15/08/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

 • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 14

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.