Ofertas de empleo


Auxiliar/cuidador residencia - inicialment corretorn estiu i després opcions a vacant estable

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 31/07/2019
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 48,93%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Precisem incorporar a la nostra Residència ubicada a MONTJUÏC (Barcelona) un/a auxiliar/cuidador inicialment com a corretorns d'estiu per passar més tard a ocupar un lloc estable al Torn de Matí/Tarda/Nit si es dona una vacant a la tardor.L'Auxiliar/cuidador és la persona que en dependència de la Direcció de la Residència, presta els seus serveis d'atenció a l'usuari en les àrees d'higiene/assistencial, vida diària i activitats psicoeducatives del centre.Les seves funcions són:Prestar l'ajut necessari per llevar-se, fer les higienes (dutxes), vestir-se, desvestir-se i alimentar-se.Es fomentarà l'autonomia, segons les necessitats i indicacions al Pla d'Atenció Individualitzada.Es col·laborarà en l'atenció en prevenció d'úlceres, control de constants i administració de medicació segons les indicacions sanitàries.Es farà el suport a l'alimentació segons les necessitats de l'usuari. (tallats, triturats, sonda-botó gàstric)S'encarregarà de fer el llit de l'usuari així com la preparació dels estris i l'ordre de l'habitació de l'usuari.Es participarà en les reunions interdisciplinars.Es participarpa en les activitats ocupacionals, lúdiques i de lleure, dins i fora del centre. Aquestes inclouen piscina, sensorial, teràpìa amb gossos i moltes altres. El cuidador participarà actívament en elles (piscina és imprescindible).Si vols tenir més informació, pots consultar la nostra web.Ara mateix, cerquem per a incorporarció inicialment com a corretorns (disponibilitat en torn partit o bé, en torns intensius de Matí/Tarda/Nit segons necessitats. La cobertura serà fins a finals d'octubre en aquestes condicions per poder passar a formar part de la plantilla en torn ESTABLE ja sigui en TM/TT/TN si a la tardor es donés alguna vacant.

Perfil/Requisitos

Les formacions i acreditacions que ens marca l'administració són les següents: Integrador Social, Tècnic d'Atenció Sociosanitària, Tècnic d'Atenció a la Dependència en Institucions, Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria, Auxiliar de Clínica. També podran optar les persones amb titulació universitària en Infermeria, Educació Social, Logopèdia, Teràpia Ocupacional Fisioteràpia, Treball Social, Pedagogia terapèutica i Psicologia sempre que tinguin DOS ANYS d'experiència laboral. Experiència: mínim de 6 mesos en treball assistencial amb persones amb discapacitat, realitzant tasques similars en entorns residencials, sociosanitaris i/o hospitalaris.


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Flexibilidad, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Indefinido
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Ciclo Formativo Superior
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 01/07/2019
Fecha finalización de la actividad 17/11/2019
Nº de vacantes 2
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 59

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


 

 

Con el apoyo de: 

 

 

Visita hacesfalta.org voluntariado