Ofertas de empleo


Auxiliar de la llar

País España
Provincia Santa Maria de Palautordera - Barcelona
Fecha límite Inscripción 30/05/2023
Categoría Personal de servicio
% de respuesta: 79,09%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

La Fundació Aymar i Puig precisa Treballadors/es de la Llar per la zona del Baix MontsenySerien 20h/setmanals de dilluns a divendres matins i/o tardes i algun cap de setmana al mes.IMPRESCINDIBLE COTXE I CARNET DE CONDUIRContractació i sou a determinar en l'entrevista.Funcions:A.Manteniment en condicions d’ordre i higiene de la llar de l’usuari i les seves pertinences d’ús quotidiana.

B. Neteges extraordinàries quan situació extrema i necessitat acció immediata.

C. Neteja de fons o neteja quotidiana de l’habitatge i al seu manteniment en condicions acceptables d’higiene i salubritat amb l’ús de productes homologats: escombrar i zones domèstiques que utilitzi l’usuaris/ies.

D. Neteja vidres, armaris, llums

E. Treure la pols

F. Ensinistrar en habilitats domèstiques, electrodomèstics, estris i productes.

G. Atendre subministrament i reposició de productes de neteja de manera racional

Perfil/Requisitos

Carnet de conduir i vehicle propiFormació: Secundària Obligatòria (ESO) indispensable.Altres coneixemnets: neteja, productes, etc


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Flexibilidad, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Diplomacia y “saber estar”
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Sin especificar
Salario Menos de 12.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Primario
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 18/03/2023
Nº de vacantes 3
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 9

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.