Ofertas de empleo


Auxiliar de monitor/a

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 28/06/2019
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 61,35%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

A Femarec cerquem un/a auxiliar de monitor/a per la secció de Gestió de Residus del nostre Centre Especial de Treball.Funcions:- Detectar i determinar les necessitats de suport per tal que les persones amb discapacitat puguin dur a terme la seva activitat professional.

- Tenir cura del compliment de la normativa de PRL. Vetllar per la seguretat dels/les usuaris/es treballadors/es durant l'activitat laboral.

- Afavorir la integració de les noves persones treballadores amb discapacitat al Centre Especial de Treball mitjançant l'establiment dels suports adequats a aquesta finalitat.

- Funcionar com a model pels/per les treballadors/es usuaris/es en el compliment de normativa interna i en pautes de conducta.

- Instruir i formar de manera contínua als/les usuaris/es treballadors/es sobre la manera de realitzar adequadament i amb seguretat el treball.

- Vigilar i controlar els processos productius de la/les secció/ns. Coordinar les feines productives i als/les usuaris/es de la/les secció/ns.Requisits:-Formació: CFGS en Integració social.

-Coneixements a nivell d'usuari/a de paquet office.

-Experiència mínima de dos anys amb persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. Valorable experiència en Centre Especial de Treball.-Carnet de conduir.- Estar en possessió o en procés d'obtenció del "Certificat d'antecedents penals del Registre de delinqüents sexuals".- Nivell C de Català.

 S'ofereix:

-Contracte d’obra i servei (39h setmanals) amb possibilitats de pròrroga.

-Horari: de Dilluns a Dijous 8h diàries entre les 7 i les 18h; els Divendres 7h entre les 7 i les 15h.

-Salari: 1.228,81 euros bruts mensuals per 14 pagues.-Lloc de treball: Bon Pastor (08030, Barcelona).

Perfil/Requisitos

-Formació: CFGS en Integració Social.-Experiència mínima de dos anys amb persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. Valorable experiència en Centre Especial de Treball.-Carnet de conduir.

 


Competencias Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Organización y planificación, Capacidad de Negociación
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Sin especificar
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Ciclo Formativo Superior
Experiencia mínima Al menos 2 años
Fecha de inicio 12/06/2019
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 13

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


 

 

Con el apoyo de: 

 

 

Visita hacesfalta.org voluntariado