Ofertas de empleo


Auxiliar - integrador/a social a un servei d'acompanyaments i assistència personal + llar residència

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 04/09/2024
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 81,17%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

A TEB Habitatge tenim dos ofertes laborals:1. Oferta: Jornada de 99,22% amb salari de 1260€ bruts aproximadament per substitucions d'estiu. Es compaginen dos serveis; el servei d'acompanyaments de l'AMB TU des del 25 de juny fins al 25 de juliol i es continua amb la substitució al servei de llar residència ubicada a Badalona fins el 6 d'octubre. Les dos últimes setmanes de juliol es coincideix als dos serveis. Els horaris son variables. 2. Oferta: Jornada del 33% amb salari 405€ bruts al servei de l'AMB TU. Contracte indefinit amb horari de matins. Una setmana de dilluns a dijous i una altra de dilluns a dissabte. El professional té possibilitat de fer hores segons disponibilitat. Al servei de llar residència Badalona donem suport a les persones a l'hora de la higiene, dels àpats, administrar la medicació pertinent, dinamitzar l'oci i temps lliure...Al servei d'acompanyaments de l'AMB TU atenem a les persones de manera individual i oferim suport en totes aquelles àrees que requereixi.L'objectiu del servei és contribuir al desenvolupament de les persones amb discapacitat intel·lectual en les activitats de la vida diària, tant a la seva llar com a la comunitat, i possibilitar-ne l'autonomia. 

Perfil/Requisitos

Formació professional relacionada amb l'àmbit socialDisponibilitat inmediataDisponibilitat completaCarnet de conduir B 


Competencias Iniciativa y autonomía, Optimismo y entusiasmo, Flexibilidad, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Comunicación interpersonal, Diplomacia y “saber estar”
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Sin especificar
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Formación Profesional Grado Medio
Experiencia mínima No requerida
Fecha de inicio 06/06/2024
Nº de vacantes 2
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 27

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.