Ofertas de empleo


Auxiliar residència torn tarda

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 15/06/2024
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 31,27%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Precisem incorporar a la nostra Residència ubicada a MONTJÜIC (Barcelona) un/a auxiliar/cuidador per al Torn de Tarda inicialment temporal (suplència de llargadurada) amb opcions de passar más tard a ocupar un lloc indefinit al Torn de Matí/Tarda/Nit quan es doni una vacant.

• Condicions:1. Contracte suplències – segons Conveni Col·lectiu de l’entitat per aquesta activitat: XIV CC General de Centros y Servicios de Atención a Personas con Discapacidad.2. Categoria laboral: Cuidador/a3. Jornada parcial del 80,31% (1.388,50h/anuals) en torn FIX de MATÍ (7 a 15h) o TARDA (14:45 a 22:45h), 8h diàries4. Salari: aquell establert segons conveni per la categoria indicada i la parcialitat de jornada. 13.777Eur (1.148Eur bruts/mes) al Torn de Matí. Mentre que al Torn de Tarda són 14.027Eur (1.168Eur bruts/mes), aproximats en funció de la nocturnitat derivada de tarda-nit.5. Retribució: conceptes establerts segons conveni i prorratejats en 12 pagues (pagues extraordinàries incloses dins la mensualitat, tal i com està contemplat en aquest conveni)6. Horari: treball setmanal de dilluns a diumenge en torns alterns de setmana llarga (4 dies: dimarts, dimecres, dijous i divendres) i curta (3 dies: dilluns, dissabte i diumenge), amb canvi de cicle cada dues setmanes• Missió i funcions a desenvolupar en el lloc de treball:El/La Cuidador/a és el professional que presta els seus serveis en l’atenció a l’usuari en diferents àrees de suport com poden ser aquelles relacionades amb hàbits d’higiene, de la vida diària i d’activitats de centre, segons les directrius de la Direcció.• Funcions:- Donar l'ajut necessari, si escau, per a llevar-se, realitzar la higiene personal, vestir-se, despullar-se i alimentar-se.- Fomentar l’autonomia d’acord amb les seves necessitats i indicacions del Pla individual d’atenció interdisciplinària (PIAI).- Col·laborar en l’atenció i prevenció de problemàtiques en eliminació i control d’esfínters, així com en tot el referent a l’atenció i prevenció de les úlceres per pressió i en l’administració de medicaments i cures segons indicacions sanitàries.- Participar en l’alimentació facilitant la ingesta d’aliments en aquells casos que ho requereixin i amb la correcta utilització dels mitjans tècnics, si és necessari.- Encarregar-se de fer el llit de l’usuari, mantenir l’ordre i les condicions higienicosanitàries de l’habitació i dels seus efectes personals.- Encarregar-se del manteniment i neteja de les ajudes tècniques (pròtesis, ortesis, cadira de rodes, caminadors, bastons, contencions...).- Preparar la persona pels trasllats i efectuar l’acompanyament, vigilància i suport, si és el cas, i proporcionar la informació mínima necessària als professionals corresponents. Trasllats interns i externs.- Col·laborar en el desenvolupament d’activitats ocupacionals, activitats lúdiques i de Lleure: piscina, sensorial, etc (també fora del centre, amb la conducció i o acompanyament de les furgonetes per als desplaçaments).- Aplicar els protocols de treball i fer el registre de les dades que s’estableixin i de les incidències- Col·laborar i coordinar-se amb la resta dels professionals de l’equip.- Assistir i participar en les reunions periòdiques establertes d’acord amb l’organització de cada centre.

Perfil/Requisitos

Formació reglada:• Aquella formació que ve determinada a nivell normatiu per part de l’Administració i que en aquests moments implica tenir les següents titulacions:• Títol de tècnic/a en Atenció a persones en situació de dependència (o equivalent de Tècnic/a en atenció sociosanitària (TASS)• Títol de tècnic/a en Cures Auxiliars d’Infermeria (CAI)• Títol en Integració Social• Certificat de professionalitat d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials• Persones amb formació universitària en l’àmbit de Fisioteràpia, Infermeria, Teràpia Ocupacional, Treball Social, Educació Social, Psicologia, Mestre en Educació Especial, Llicenciatura en Pedagogia Terapèutica (imprescindible aquesta especialització), sempre i quan, puguin acreditar 2 anys d’experiència laboral).• MOLT VALORABLE: permís B1 per la conducció de furgoneta de l’entitat


Competencias Analizar y resolver problemas, Capacidad de aprendizaje, Flexibilidad, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Diplomacia y “saber estar”
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Sin especificar
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Formación Profesional Grado Medio
Experiencia mínima No requerida
Fecha de inicio 29/05/2024
Nº de vacantes 2
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 10

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.