Ofertas de empleo


Auxiliar tècnic educatiu

País España
Provincia Sant Cugat del Vallès - Barcelona
Fecha límite Inscripción 31/05/2019
Categoría Atención Directa
Contestación: 15,04%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

 Es busquen monitors d’atenció directe per atendre els usuaris de una Llar Residència i de una Residència de persones amb trastorn del desenvolupament intel·lectual, per realitzar les substitucions dels monitors referents durant el període estival. Els monitors tenen com funció principal  donar els suports necessaris als usuaris en les activitats bàsiques de la vida a la Llar i a la Residència. Les seves funcions estan relacionades:-        Oferir els suport necessaris en activitats d’higiene i salut.-        Foment del temps d’oci i comunitari-        Aplicar pautes d’atenció i foment de l’assoliment d’objectius del PI-        Realitzar tasques pròpies de la Llar.Es requereixen persones resolutives i empàtiques, amb capacitat de treball en equip. Formada en l’àmbit de l´integració social i /o atenció socio-sanitaria. Es imprescindible experiència en el sector i carnet de conduir. S’ofereix contracte de 2 – 3 mesos en horaris rotatius. Sou segons conveni de Llars Residència.

Perfil/Requisitos

 Es busquen monitors d’atenció directe per atendre els usuaris de una Llar Residència i de una Residència de persones amb trastorn del desenvolupament intel·lectual, per realitzar les substitucions dels monitors referents durant el període estival. 

Es requereixen persones resolutives i empàtiques, amb capacitat de treball en equip. Formada en l’àmbit de l´integració social i /o atenció socio-sanitaria. Es imprescindible experiència en el sector, es valorarà carnet de conduir. S’ofereix contracte de 2 – 3 mesos en horaris rotatius. Sou segons conveni de Llars Residència.Competencias Capacidad de aprendizaje, Optimismo y entusiasmo, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Diplomacia y “saber estar”
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Hasta 6 meses
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Formación Profesional Grado Medio
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 17/06/2019
Fecha finalización de la actividad 30/09/2019
Nº de vacantes 4
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 93

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


 

 

Con el apoyo de: 

 

 

Visita hacesfalta.org voluntariado