Ofertas de empleo


Coodinador de casal d'estiu

País España
Provincia Hospitalet de Llobregat - Barcelona
Fecha límite Inscripción 31/05/2024
Categoría Dirección y Coordinación
% de respuesta: 81,42%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Cerquem directors de lleure per casal d'estiu, per a dirigir equip de 5 monitors/es i vetllar per l'organització i la seguretat del grup d'infants.Liderar la planificació de les activitats del casal d'estiu: definició d'objectius educatius, programació d'activitats, etc. -Vetllar per la bona realització de les activitats. -Dinamitzar l'avaluació de l'activitat i fer-ne els informes corresponents. -Gestionar l'equip. -Contacte amb les famílies.Experiència en tasques de coordinació de lleure.Previ al casal contractació a 10 hores setmanals fins al 14/06/24 per preparació del casal i suport a l'esplai.

Perfil/Requisitos

És imprescindible experiència mínima d'un any el lloc de treball sol·licitat i tenir el certificat de delictes sexual negatiu al dia del 2024 abans de començar la feina.


Competencias Analizar y resolver problemas, Organización y planificación, Comunicación interpersonal
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Sin especificar
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Educación Secundaria Obligatoria
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 02/05/2024
Fecha finalización de la actividad 30/05/2024
Nº de vacantes 3
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 18

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.