Ofertas de empleo


Coordinador/a de casal d'estiu barcelona

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 24/06/2024
Categoría Dirección y Coordinación
% de respuesta: 77,31%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Actualment cerquem un Coordinador/a per un casal d'estiu d'una escola situada a Vallvidriera (Barcelona).Funcions:Gestionar el grup de persones que tingui a l'equip Vetllar per el bon ambient de l'equip de monitors/es Coordinacio amb la tècnica de seguiment que tingui com a referent. Educar a l'estona de la jornada del casal . Treballar hàbits, normes de convivència i actituds envers el menjar. Dinamització i seguiment d'un grup d'infants.Requisits : Experiència en coordinació i gestió d’equips en el sector del lleure. Bon comunicador/a , dinàmic/a i amb compromís durant tot el casal d’estiu. Bon nivell de Català. Experiència mínim un any en un lloc similar.Imprescindible disposar del títol de Director/a i certificat de delictes sexuals Horari de 8 a 9 h. (acollida) + de 9 a 17 h. Inici el 25 de juny fins el 2 d' agost. Sou segons conveni de lleure.

Perfil/Requisitos

Requisits : Experiència en coordinació i gestió d’equips en el sector del lleure. Bon comunicador/a , dinàmic/a i amb compromís durant tot el casal d’estiu. Títol de Director/a ( Imprescindible ) Certificat de delictes sexuals Bon nivell de Català Experiència mínim un any en un lloc similar.


Competencias Iniciativa y autonomía, Capacidad para liderar iniciativas, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Sin especificar
Salario Menos de 12.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Otros títulos, certificaciones y carnés
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 13/05/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 11

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.