Ofertas de empleo


Director/a d'ong-especialitzada en mentoria social- substitució per baixa per maternitat

País España
Provincia Tarragona - Tarragona
Fecha límite Inscripción 18/05/2024
Categoría Dirección y Coordinación, Gestión de Proyectos
% de respuesta: 90,63%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción

Aquesta es una oferta per substituir l'actual directora en el seu permís de maternitat, però amb la possibilitat segons situació organitzacional de contracte indefinit.

T'agradaria poder formar part del projecte pioner en acció socialtreballant en xarxa amb diferents organitzacions i professionals, amb un fi de millora directa a la situació de col·lectius vulnerablesa la nostra societat?

La missió del director/a serà de ser la persona referent de l'estratègia i la missió de l'entitat, treballant amb l'equip i procurant que el pla d'acció i estratègic anuales desenvolupi segons el previst. A més, aquesta persona serà la responsable de gestionar les línies pressupostàries i de finançament de l'entitat, en matèria de gestió econòmica i captació de fons tant de manera pública com privada.? Realitzar la gestió de l’equip de lorganització, supervisió estratègica de projectes i plans de treball. Anàlisi de projectes, pressupost i equip.

? Liderar i dirigir el desenvolupament de les línies estratègiques de lentitat.

? Elaborar el pressupost anual i revisar auditoria anual.

? Executar i dur a terme el Pla dacció i estratègic anual.

? Gestió econòmica i de captació de fons.

? Gestió de convocatòries públiques i privades, especialment de la Generalitat de Catalunya, administracions locals i supranacionals.

? Coordinació i lideratge de l´equip.

? Gestió i treball en xarxa amb altres entitats.

? Revisió de documents i disseny de programes innovadors.

? Supervisió, seguiment, avaluació i revisió de projectes dintervenció de lentitat.

? Relacions institucionals. Relació amb administració pública, privades i xarxes nacionals i internacionals.

? Organització i participació en actes, esdeveniments i jornades dinterès per a lassociació.

? Gestió CRM i eines digitals de gestió organitzacional i de tasques.

? Coordinaci ói report a la Junta Directiva i Assemblea General de l'entitat.

? Relació amb persones sòcies de l'associació.

Perfil/Requisitos

Formació universitària en el camp de les ciències socials i/o en direcció d'empreses. Es valorarà l'experiència i/o formació universitària (Màster i/o postgrau) aacció social i/o direcció d'ONG's.Experiència en sol.licitut, gestió ,seguiment i justificació de convocatòries.Experiència i formació en gestió d'equips i projectes, en els següents àmbits:Acció social i mentoria.Gestió d'entitats del tercer sector.Gestió econòmica i captació de fons (subvencions, licitacions i justificacions de projectes públics i/o privats)Formació universitària en el camp de les ciències socials i/o en direcció d'empreses. Es valorarà l'experiència i/o formació universitària (Màster i/o postgrau) aacció social i/o direcció d'ONG's.Experiència en sol.licitut, gestió ,seguiment i justificació de convocatòries.Experiència i formació en gestió d'equips i projectes, en els següents àmbits:Acció social i mentoria.Gestió d'entitats del tercer sector.Gestió econòmica i captació de fons (subvencions, licitacions i justificacions de projectes públics i/o privats)


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Diplomacia y “saber estar”
Nivel Dirección Gerencia
Tipo de contrato Jornada completa
Duración De 6 meses a 1 año
Salario Entre 30.000 y 36.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 3 años
Fecha de inicio 01/06/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 3

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo