Ofertas de empleo


Director/a tècnic/a

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 17/05/2024
Categoría Dirección y Coordinación, Gestión de Proyectos
% de respuesta: 72,39%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Fomentar la cooperació entre les entitats de Fòrum Salut mental per obtenir més impacte en la seva activitat, una major sostenibilitat de les organitzacions i donar impuls al caràcter transformador de Fòrum que es dirigeix  l'orientació a les necessitats humanes, el compromís amb la comunitatOBJECTIUS: Augmentar la cooperació entre les entitats que formen Fòrum Salut Mental en àmbits de gestió econòmica, de recursos humans, de mercat social i d'innovació. Promoure i contribuir a l'obtenció de recursos per desenvolupar millor Fòrum.Promoure el creixement de Fòrum a Catalunya..Orientació i suport tècnic a les entitats de Fòrum.TASQUES: Executar el pla de treball. Gestió del pressupost.Captació de fons. Gestió de subvencions de projectes.COMPETÈNCIES NECESSÀRIES:Capacitat de lideratge. Comunicació eficaç.Escoltar, expressar conceptes, idees, fets i transmetre informació clara i efectiva.Qualitat en la feina.Realitzar un treball encarat cap a l'excel·lència i amb coneixements destacables sobre l'àrea.Orientació a resultats.Encaminar els actes a la fita esperada.Compromís.Assumir els objectius, de Fòrum Salut Mental, i desenvolupar accions que ajudin a aconseguir-los.Innovació: Introduir novetats que tinguin una aplicació exitosa i que obri nous horitzons per l'activitat de Fòrum.Adaptació al canvi. Versatilitat per adaptar-te a diferents contextos, situacions, mitjans i persones, de forma ràpida i eficient.Treball en Xarxa. Col·laborar de forma proactiva amb les entitats.JORNADA: 30  hores setmanals. Presencial i home office a definir  

Perfil/Requisitos

REQUISITSFormació de Grau preferentment en ciències econòmiques, ciències polítiques, administració i direcció d'empresesExperiència mínima de dos anys en càrrec similar.Formació i experiència en gestió i direcció d'entitats, processos de cooperació entre entitats, i treball en xarxa.


Competencias Iniciativa y autonomía, Flexibilidad, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Mando intermedio
Tipo de contrato Media jornada
Duración Indefinido
Salario Entre 24.001 y 30.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Licenciado
Experiencia mínima Al menos 2 años
Fecha de inicio 19/02/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 7

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.