Ofertas de empleo


Docent educació secundària amb màster de formació del professorat - barcelona

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 15/01/2021
Categoría Atención Directa, Gestión de Proyectos
% de respuesta: 90,21%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Nosaltres

Tots els nens i nenes neixen amb un potencial il·limitat independentment d'on visquin o el que guanyi la seva família. No obstant això, al nostre país milers de nens i nenes no tenen accés a les oportunitats educatives que necessiten per desenvolupar aquest potencial.Alguns estudis sentencien que fins al 50% del rendiment escolar de l'alumnat depèn del nivell de renda familiar o que l'abandonament escolar arriba a triplicar en els contextos més desfavorits.Creiem que cal que hi hagi molta gent creant solucions dins i fora de l'aula per a promoure un canvi que garanteixi l'equitat. Necessitem persones amb iniciativa per canviar la realitat que els envolta, capaços de motivar a altres a donar el millor de si mateixes, que gaudeixin aprenent amb altres, comparteixin els seus èxits i errors, i que siguin perseverants i amb capacitat per a enfrontar-se a desafiaments permanents.Des d’ Empieza Por Educar i, per tot el món a la xarxa Teach For All, treballem en aquest repte en més de 48 països atraient a milers de joves i professionals de tots els sectors per canalitzar a l'educació tot el talent i compromís possibles a través del Programa exe, posant el focus en els col·lectius que més ho necessiten.Descripció de la vacantDurant dos anys ensenyaràs en centres educatius d'entorns desfavorits perseguint el creixement acadèmic i personal del teu alumnat. L'experiència com a docent en contextos vulnerables et proporciona un profund coneixement, per vivència directa, del problema amb què tractem: la iniquitat educativa existeix i genera desigualtats. Davant d'aquest repte, el teu dia a dia t’obligarà a desenvolupar les teves competències al màxim.Després dels dos anys, els participants continuen la seva carrera professional des de diferents àmbits treballant per la igualtat d'oportunitats: professorat, polítiques socials, emprenedoria social, formació docent, tercer sector ... etc.

Què oferim?
  • Docència remunerada en un centre educatiu d'entorn desafavorit.

  • Programa de formació basat en tallers, seminaris i experiències nacionals i internacionals. A més, un tutor-coach t'acompanyarà de manera individualitzada per desenvolupar tot el teu potencial.

  • Conèixer de primera mà la realitat social i educativa des de dins i fora de l'aula.

  • Treballar dins d'un equip multicultural i multidisciplinar que persegueix la igualtat d'oportunitats.

  • Desenvolupament d'habilitats i competències professionals clau.Formar part de la xarxa global Teach for All amb oportunitats de formació i intercanvi d'experiències amb persones de tot el món.

Perfil/Requisitos

Requisits1. Màster de Formació del Professorat o equivalent.2. Nivell d'anglès, com a mínim, corresponent a un nivell B2 o equivalent.3. Nivell C de català Què busquem?Una persona amb iniciativa per canviar la realitat que l'envolta.

Capaç de motivar altres a donar el millor d'ells mateixos.

Algú que gaudeix aprenent amb altres i comparteix els seus èxits i errors.

Perseverant i amb capacitat per a enfrontar-te a desafiaments permanents


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración De 1 a 2 años
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Master
Experiencia mínima No requerida
Fecha de inicio 01/07/2021
Fecha finalización de la actividad 30/06/2023
Nº de vacantes 5
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 22

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.