Ofertas de empleo


Docent - programa professional per l'equitat educativa

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 03/04/2017
Categoría Gestión de Proyectos
Contestación: 68,6309%
ENVIAR INTERÉS

Descripción

Descripción


La Fundació Empieza por Educar forma part de la xarxa Internacional Teach for All, present a 40 països, i té per objectiu lluitar per la igualtat d'oportunitats educatives a nivell global.Descripció del llocAtraiem a milers de joves de tots els camps professionals per canalitzar a l'educació tot el talent i compromís possibles a través del Programa ExE.Durant dos anys, com a participant del Programa ExE, ensenyaràs en centres educatius d'entorns desfavorits perseguint el creixement dels teus estudiants. Per potenciar el teu desenvolupament i impacte oferim un extens programa de formació i suport continu basat en tallers, seminaris i experiències nacionals i internacionals. A més, un tutor-coach t'acompanyarà de manera individualitzada per a desenvolupar tot el teu potencial.Després del programa, els alumni del Programa ExE treballen com a agents de canvi contribuint a la lluita per la igualtat d'oportunitats des de diferents sectors professionals. Si et consideres:-Una persona amb iniciativa per canviar la realitat que t'envolta.-Capaç de motivar altres a donar el millor d'ells mateixos.-Algú que gaudeix aprenent amb altres i comparteix els seus èxits i errors.-Perseverant i amb capacitat per a enfrontar-te a reptes permanents. Podem oferir:-Conèixer de primera mà la realitat social i educativa des de dins i fora de l'aula.-Treballar dins d'un equip multicultural i multidisciplinar que persegueix la igualtat d'oportunitats-Desenvolupament d'una varietat d'habilitats i competències professionals.-Una experiència de responsabilitat real en un entorn ple de grans desafiaments.-Deixar la teva petjada en la vida de centenars de persones.i a més:-Docència remunerada en un centre educatiu d'entorn desfavorit.-Programa de formació i suport becat al 100%.-Si encara no tens el Màster de Formació del Professorat, beca per cursar-lo de forma gratuïta.Si tens interès en participar en el procés de selecció, pots registrar-te a la nostra pàgina web de Programa ExE.

Perfil/Requisitos 1. Títol superior universitari: grau, llicenciatura, enginyeria o Arquitectura Superior.
2. Nivell d'anglès, com a mínim, corresponent a un nivell B2 o equivalent.
3. Busquem candidats compromesos amb l'impacte social. Durant el Procés de Selecció, busquem evidències de les següents competències: inconformisme, compromís social, sentit de la possibilitat, col·laboració, reflexió i professionalitat, entre d'altres.
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración De 1 a 2 años
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Licenciado
Experiencia mínima No requerida
Fecha de inicio 03/07/2017
Nº de vacantes 10
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 92

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


 

Cursos relacionados


Valoración ONG

Contestación: 68,6309%

Boletín hacesfalta.org

Trabajo y voluntariado en tu email
Modificar datos de suscripción