Ofertas de empleo


Educador/a centre obert infantil i adolescents (setembre)

País España
Provincia Santa Coloma de Gramenet - Barcelona
Fecha límite Inscripción 27/09/2022
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 41,80%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

La Fundació Germina és una entitat sense ànim de lucre dedicada a l’atenció d’infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat amb la finalitat d’oferir-los oportunitats per a que arribin tan lluny com vulguin, al costat de la seva família i comunitat.

Al Centre Obert acompanyem infants i adolescents de 5 a 16 anys i les seves famílies. Donem suport per a que millorin els seus aprenentatges escolars i desenvolupin competències i habilitats com l'autoestima, l'autoconeixement, la gestió de conflictes, etc. Això ho aconseguim a partir de tutories individuals, activitats en grup i coordinant-nos amb agents del territori. Quin perfil busquem?

L’equip professional de Centre Obert el formen tres persones que s’integren a l’equip de la seu. Estem buscant educadors/es pels centres oberts a les nostres seus de Santa Coloma de Gramenet i Badalona.Funcions i responsabilitats
 • Planificar, dirigir i avaluar les activitats diàries del grup d’edat del qual és referent.

 • Realitzar, actualitzar i valorar les eines de treball per un seguiment adequat dels infants i adolescents que té assignats com a referent.

 • Seguiment individual de l'infant i adolescent, contacte amb la família i coordinacions externes amb Serveis Socials, EAIA, Escola,..

 • Suport, seguiment i acompanyament a persones voluntàries i en pràctiques.

 • Responsabilitzar-se del funcionament general del projecte de Centre Obert.

 • Realització d'activitats de lleure en temps de vacances escolars (casal i colònies).

 • Conèixer i donar suport als projectes de la Fundació Germina. Oferim una posició a jornada parcial de 30h/setmana en horari de dilluns i dimecres de 10.30 a 20 (amb 1h per dinar) i dimarts, dijous i divendres de 15.30 a 20h. Perquè treballar a Germina?

Germina és una entitat amb una trajectòria sòlida i referent en l’àmbit d’atenció a la infància i l’adolescència des d’una vessant preventiva. És un projecte social que situa la persona en el centre, sense jutjar i confiant en les seves potencialitats. És un camí compartit on cadascú, des de la seva àrea de responsabilitat, treballa per l’excel·lència, amb mirada àmplia i respostes flexibles a cada situació.

Som una entitat en creixement, compromesa amb la igualtat d’oportunitats, la conciliació i el desenvolupament de l’equip. Treballem de forma col·laborativa, en equip i amb un gran ambient de treball. Un projecte social amb grans possibilitats de creixement professional.


Perfil/Requisitos

 • Grau en Educació Social o d’altres titulacions universitàries de l’àmbit educatiu o social. Es valoraran formacions complementàries.

 • Experiència en el treball amb infants i adolescents en risc. Es valorarà especialment l’experiència en centres oberts.

 • Es valorarà coneixement del territori.

 • Persona responsable, creativa, flexible i amb capacitat de treball en equip


Competencias Iniciativa y autonomía, Optimismo y entusiasmo, Fiabilidad técnica y personal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Indefinido
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 28/06/2022
Nº de vacantes 6
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

 • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 47

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.