Ofertas de empleo


Educador/a escolar

País España
Provincia Sant Just Desvern - Barcelona
Fecha límite Inscripción 20/03/2024
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 74,66%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción

Asproseat grup cerca un EDUCADOR/A a per realitzar una substitució a l'escola d'educació especial de Sant Just Desvern.  FUNCIONS: -Formular les propostes d'adaptacions curriculars i de plans individualitzats i les adaptacions de grup per a l'alumnat. -Elaborar materials específics o adaptats que facilitin l'aprenentatge i la participació de l'alumnat en les activitats que es desenvolupin. -Desenvolupar les activitats específiques, individuals i en grup reduït, que els alumnes del seu grup-classe requereixin.  -Formació i assessorament a les famílies com element de suport al desenvolupament integral del fil/filla.  -Participació, elaboració i execució del Projecte Curricular de Centre i del Projecte Educatiu de Centre.  -Participació en els reunions de claustre i d'equip.-Col·laborar amb els diferents especialistes del centre per tal d'assegurar una atenció educativa coordinada.

Perfil/Requisitos

- Graduat/da en  Educacio Social, Intergració Social o Pedagogia.- Experiència al àmbit escolar, la discapacitat intel·lectual i/o amb nens i joves amb trastorns de conducta.- Jornada completa: horari de Dll a Dv de 9:30 a 13:00 i de 14:00 a 16:30h 


Competencias Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Optimismo y entusiasmo, Fiabilidad técnica y personal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración De 1 a 2 años
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 02/04/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 21

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo