Ofertas de empleo


Educador/a pel servei anem i tornem – centre obert infantil a santa coloma de gramenet

País España
Provincia Santa Coloma de Gramenet - Barcelona
Fecha límite Inscripción 29/03/2024
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 100,00%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Formació:Titulació universitària en Educació Social finalitzada. Amb títol de Director/a d’activitats de lleure.Competències:Competència en la direcció i el lideratge de l’equip contractat, voluntariat i alumnes en pràctiques. Capacitat de dissenyar, planificar, realitzar i avaluar projectes socioeducatius. Capacitat per elaborar, aplicar i avaluar plans de treball (individual i grupal) en la intervenció socioeducativa acord amb les necessitats detectades. Capacitat de coordinació i treball en xarxa amb serveis, projectes i recursos tant de l’entitat com del territori. Dinamisme i autonomia.Experiència i requerimentsMínim 1 any d’experiència. Domini de la llengua catalana (equivalent a nivell C) Experiència en dinamització i coordinació d’activitats socioeducatives amb infància de 3 a 5 anys en desavantatge social. Experiència en el treball d'elements socioeducatius a través dels processos grupals. Es valorarà competències i expertesa en l’ús de tecnologies digitals per a l’èxit educatiu, la cura del benestar digital i la creació maker amb infants.Feina:Realització de l’acompanyament socioeducatiu dels infants i famílies en risc social: anàlisi de necessitats, elaboració, aplicació i avaluació dels plans de millora (tutories, entrevistes amb les famílies i coordinació amb la xarxa). Realització i supervisió de la programació i de les accions educatives a partir dels objectius establerts. Intervenció socioeducativa en grup i individualment. Coordinació de l’equip educatiu que intervé amb el grup, dinamització del voluntariat i seguiment del personal en pràctiques. Coordinació de temes vinculats amb el programa ProInfància.HORARI 30h setmanals en horari de tardes de dilluns a divendres i 1 matí. Ocasionalment treball en cap de setmana, a compensar amb el còmput anual d’hores. Casals per vacances escolars i colònies d’estiu.SOU BRUT 1.542,36 € bruts mensuals per 12 pagues. CONTRACTACIÓ Contracte indefinit INCORPORACIÓ Immediata

Perfil/Requisitos

Mínim 1 any d’experiència. Domini de la llengua catalana (equivalent a nivell C) Experiència en dinamització i coordinació d’activitats socioeducatives amb infància de 3 a 5 anys en desavantatge social. Experiència en el treball d'elements socioeducatius a través dels processos grupals. Es valorarà competències i expertesa en l’ús de tecnologies digitals per a l’èxit educatiu, la cura del benestar digital i la creació maker amb infants.


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Flexibilidad, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Diplomacia y “saber estar”
Nivel Especialista
Tipo de contrato Jornada intensiva
Duración Indefinido
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 08/01/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 11

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.