Ofertas de empleo


Educador/a social sis granollers

País España
Provincia Granollers - Barcelona
Fecha límite Inscripción 16/02/2024
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 100,00%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción

El servei d'atenció diürna (4-15 anys) és un servei socioeducatiu que atèn a infants/adolescents i les seves famílies. El servei funciona de dilluns a divendres de 15 a 20h. L'atenció directa a infants, adolescents i famílies és de 17 a 19:30h. La resta de temps es dedica a gestió interna del servei. La vacant en qüestió és per l'Espai Cangur (zona Sud). En aquest equipament s'atenen diàriament a dos grups d'edat diferents: un que va dels 6 als 10 anys (mitjans). I un altre que va dels 11 als 15 anys (grans). Dimarts però, es fa atenció individualitzada a famílies i puntualment activitats grupals. De manera excepcional i segons les necessitats, també podrien assistir infants aquell dia.Metodologia de treball del SADAtenció individualitzada: Els casos que s'atenen al servei venen derivats dels SSB del municipi. L'equip educatiu ha de treballar de manera coordinada amb els referents de cada cas per tal de fer traspàs d'informació d'una banda, i de l'altra; definir i concretar el PEIF que es treballarà amb infant, adolescent i família mentre estiguin al servei. L'abordatge del PEIF es fa a partir de les tutories individualitzades, tot i que també s'han de  treballar aquests aspectes més individuals de cada infant durant la dinàmica de grup i els diferents moments del servei (acollida, berenar, activitat dirigida, tancament).Atenció grupal: a través d'una observació del grup i diagnosi es treballa sobre les necessitats i les potencialitats dels/de les infants en cadascun dels seus àmbits: cognitiu, emocional, lúdic, etc. A través d'un programa trimestral de grup s'aborden aquestes necessitats de grup i s'estructura l'atenció directa i els diferents moments de la dinàmica. La seva missió és treballar sobre el desenvolupament de les habilitats socials i la personalitat, la gestió de les emocions i la resolucio de conflictes, entre altres.Es treballa la circulació social dels infants a altres serveis i recursos de la ciutat. També es promou la participació d'infants, adolescents i famílies en les activitats obertes que ofereix la comunitat.La jornada laboral és de 25h setmanals en horari de 15 a 20h (categoria educador/a social). Al Juliol l'equip de la xarxa SIS de la ciutat s'integra en els casals d'estiu, passant a treballar de matins (a convenir). El conveni regulador és el d'acció social de Catalunya..

Perfil/Requisitos

Disposar del Grau d'Educació Social (finalitzat)Experiència mínima d'un any treballant amb infància, adolescència i famílies en situació de risc.Valorable residir a Granollers o municipis pròxims


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Optimismo y entusiasmo, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Sin especificar
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 31/01/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 10

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo