Ofertas de empleo


Educador/a. sud de catalunya

País España
Provincia Amposta - Tarragona
Fecha límite Inscripción 30/06/2024
Categoría Atención Directa
Tipo de oferta Orientada a personas con discapacidad Crear alerta
% de respuesta: 76,50%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

CENTRE DE MENORS NO ACOMPANYATSLa persona que ocupi el lloc d'educador/a social durà a terme les funcions i les responsabilitats següents:- Intervenir pedagògicament i educativament amb els usuaris del Centre.- Participar amb l'Equip Tècnic sota la supervisió de la Direcció en l'estudi i l'elaboració del Pla d'Intervenció de cada persona usuària o grup.- Implantar el Pla d'Intervenció dins del projecte educatiu del Centre i fer-ne el seguiment.

Perfil/Requisitos

Diplomatura i/o Grau en Educació Social i/o habilitació. Domini de les estratègies tant intel·lectuals com manuals del lloc.Capacitat per modelar els menors servint d'exemple de comportament.Es valoraran preferentment les candidatures del sexe infrarepresentat.Tenir el certificat d’absència de delictes sexuals.Alta motivació pel treball educatiu amb menors.Alta capacitat d’aprenentatge.Persuasiu i influent.


Competencias Iniciativa y autonomía, Organización y planificación, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Sin especificar
Salario Entre 24.001 y 30.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 03/06/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 2

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.