Ofertas de empleo


Enfermera

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 16/06/2024
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 79,75%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Metzineres és una cooperativa sense ànim de lucre amb seu al barri del Raval (Barcelona), que crea entorns d’aixopluc per a dones i persones de gènere divers que usen drogues i sobreviuen a múltiples situacions de vulnerabilitat i violència.Cerquem infermera amb coneixements en feminisme interseccional i reducció de danys. Animem a donxs amb experiència viscuda com a donxs migrades, dones lesbianes, bisexuals i trans, persones de gènere divers, donxs racialitzades, indígenes i afrodescendents, o donxs amb diversitat funcional, a aplicar a aquesta oferta laboral.El teu dia a diaA Metzineres incorporem la visió holística de la salut conjuntament amb la perspectiva de reducció de danys de espectre complet. A més, creiem que la salut es construeix en comunitat. Per tant, més enllà que funcions bàsiques d'infermeria com l’acompanyament en el consum, cura de ferides, administració de medicació, etc., es participa en coordinacions amb altres serveis i participació en reunions i formacions amb diversos espais d'incidència.El funcionament de Metzineres busca implicació i horitzontalitat. La participació en la presa de decisions és real, i cada professional participa activament des de diferents responsabilitats i des del seu àmbit d’actuació. Per això, hi ha un temps que es dedica a trobades i reunions per reflexionar conjuntament i prendre decisions col·lectives, articulades en diferents espais de decisió.


Perfil/Requisitos

El que necessitem
 • Grau d’Infermeria

 • Coneixement en reducció de riscos i danys en l’ús de substàncies psicoactives, transfeminisme, violències masclistes, drets humans.

 • Incorporació immediata

 • Alt nivell de català i castellà

 • Flexibilitat i capacitat d’adaptació a la realitat canviant de Metzineres

 • Treball en equip i cooperació

 • Compromís feminista, antiprohibicionista, anticolonialista i de defensa dels dretsEl que faràs
 • Participar d’un equip interdisciplicar en el SIE del Raval, acompanyant dones en situació de múltiples violències, principalment en torns de tarda.

 • Acompanyament al consum i atenció d’altres necessitats de les dones que venen al local

 • Coordinar amb altres serveis i recursos tant de les xarxes d’atenció social estandarditzada com altres xarxes informals comunitàries i veïnals.El que valorem positivament
 • Màster/Postgrau en gènere, polítiques de drogues i/o atenció a persones que usen drogues en situació de vulnerabilitat, incloent violència masclista.

 • Almenys un any d’experiència en reducció de danys; atenció a les violències masclistes; abordatge a persones en múltiples situacions de vulnerabilitat; treball comunitari.

 • Experiència en activisme per un canvi en polítiques de drogues, drets humans, reducció de danys i/o feminisme interseccional.

 • Coneixements d’anglès


Competencias Analizar y resolver problemas, Capacidad de aprendizaje, Optimismo y entusiasmo, Fiabilidad técnica y personal, Trabajo en equipo, Empatía y creatividad
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Indefinido
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Licenciado
Experiencia mínima Al menos 2 años
Fecha de inicio 23/05/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

 • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 1

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.