Ofertas de empleo


Formador/a - tallers de prevenció de violències masclistes

País España
Provincia Palma de Mallorca - Baleares
Fecha límite Inscripción 29/02/2024
Categoría Atención Directa, Comunicación y Marketing
% de respuesta: 79,70%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

A la Fundació Intermedia cerquem un formador\a per a la Fundació Ires a Palma de MallorcaFundació IRES promou la igualtat d'oportunitats entre dones i homes i vetlla pel respecte a la diversitat de les persones. En aquesta línia, es valorarà a les persones que disposin de certificat de discapacitat i/o la pertinença a un col.lectiu d'especial vulnerabilitat.Funcions: 1. Realització de tallers d'igualtat i prevenció de violència masclista a Mallorca (Palma i altres municipis).2. Elaboració del material corresponent als diferents tallers a impartir, vetllant per la seva actualització i adaptació als diferents perfils del públic destinataria (majoritàriament infantil, adolescent i juvenil).3. Elaboració de memòries i avaluació dels resultats.4. Gestions de coordinació amb les entitats sol·licitants.5. Donar suport a altres projectes de l'entitat dins de l'àrea de prevenció i formació en Igualtat de gènere, segons perfil professional i competencial de la persona contractada.Competències: Habilitats de comunicació i dinamització de tallers, empatia, perspectiva de gènere interseccional i capacitat per respondre a les necessitats de les persones a qui va adreçat el taller. Capacitat d'organització, flexibilitat, autonomia, proactivitat en les tasques a desenvolupar i treball en equip. Condicions: Contracte Fixe - 30 hores setmanalsInici: 1/02/2024Salari: 19.465,18 euros anuals bruts (14 pagues)

Perfil/Requisitos

Requisits:Titulació: Grau en psicologiaFormació específica: Igualtat de gènere, violències masclistes i sexualitat. Experiència o formació en l'atenció sociolaboral a dones supervivents de violències masclistes. Valorable: formació específica en masculinitats igualitàries.


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Trabajo en equipo, Diplomacia y “saber estar”, Capacidad de Negociación
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Indefinido
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Licenciado
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 01/02/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 47

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.