Ofertas de empleo


Graduat/ada en ciències de l'educació per treballar al casal d'agost de granollers

País España
Provincia Granollers - Barcelona
Fecha límite Inscripción 14/06/2024
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 99,96%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción

Estem cercant graduats/ades en ciències de l'educació (treball social, educació social, pedagogia i/o magisteri) per treballar al casal d'Agost, el qual atendrà a 40 infants (3 a 12 anys) en situació de vulnerabilitat i en seguiment de l'EBASP del municipi.Necessitem cobrir dues vacants. Una d'aquestes és per prestar atenció directa a un dels grups d'edat (petits, mitjans o grans) i l'altra figura estaria deslliurada de grup realitzant la coordinació del casal: comunicació catering, seguiment de l'assistència, comunicació amb les famílies, acompanyament a la piscina i sortides, entre altres.El casal es realitzarà des del 29 de Juliol al 23 d'agost (ambdós inclosos). La jornada setmanal serà de 38,5h, de les quals 35h seran d'atenció directa i 3,5h de gestió interna. L'horari del casal serà de 10 a 17h. La categoria professional serà de graduat/ada universitari i el conveni regulador el d'acció social de Catalunya. Es faran activitats diàries de matí i tarda, hi hauran dies de piscina i dies de sortida o excursió. Tant infants com equip educatiu dinaran i berenaran al casal. També se'ls proveirà de picnic els dies de les sortides.

Perfil/Requisitos

Disposar d'un Grau en ciències de l'educació FINALITZAT.Experiència en el treball amb infància i famílies en situació de vulnerabilitat.Experiència fent la coordinació d'equips i/o casals.Residir a Granollers o municipis pròxims 


Competencias Optimismo y entusiasmo, Flexibilidad, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Sin especificar
Salario Menos de 12.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 29/07/2024
Fecha finalización de la actividad 23/08/2024
Nº de vacantes 2
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 19

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo