Ofertas de empleo


Jurista especialitzat/da en violències masclistes

País España
Provincia Blanes - Girona
Fecha límite Inscripción 22/07/2024
Categoría Legal jurídico
% de respuesta: 93,97%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Es precisa llicenciat/da en dret amb experiència en el camp de família, especialment en l’àmbit matrimonial i penal, i en el torn d’ofici en violència masclista per a treballar en un SIE.Funcions:- Assessorament a les dones usuàries del servei en tots els temes legals que li afectin (denúncies per maltractaments, processos de separació, guarda i custòdia dels fills i filles, mesures cautelars o provisionals, etc.)- Facilitar que les dones tinguin la representació legal i/o assessorament que requereixi en els procediments judicials.

- Acompanyament de les dones i seguiment en els seus processos judicials

- Assessorament a l’equip professional del servei.- Seguiment dels processos de les dones mitjançant professionals de l’advocacia que corresponguin.

- Participació en els processos de treball de l’equip. Jornada completaLloc: BlanesContractació subjecta a licitació.Salari: Segons conveni col·lectiu d’acció social 

Perfil/Requisitos

Formació imprescindible:Llicenciada o grau en dretFormació en perspectiva de gènereFormació en violències masclistesExperiència imprescindible:Experiència mínima de tres anys en llocs de feina similarsExperiència en dret de família, dret penal i en el torn d’ofici en jutjat de violència masclista.Es valorarà facilitat pel treball en equip multidisciplinari i en xarxa.


Competencias Iniciativa y autonomía, Organización y planificación, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Indefinido
Salario Entre 24.001 y 30.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 3 años
Fecha de inicio 22/04/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 5

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.