Ofertas de empleo


Monitor/a de menjador per escola de gràcia-barcelona (borsa de substitucions)

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 30/06/2024
Categoría Atención Directa, Personal de servicio
% de respuesta: 100,00%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Com a Monitor/a de Menjador, la teva funció principal serà supervisar i proporcionar atenció als nens i nenes durant l'hora del menjador en centres educatius a Castellbisbal. La teva tasca és essencial per garantir un ambient segur i agradable mentre els estudiants gaudeixen del seu àpat i temps de descans.

Perfil/Requisitos

Carnet de monitor. Experiència prèvia treballant amb nens és un avantatge. Habilitats de comunicació efectiva i paciència per interactuar amb els nens de manera positiva. Capacitat per mantenir la calma i prendre decisions ràpides en situacions d'emergència. Responsabilitat i atenció als detalls per garantir la seguretat dels nens durant l'alimentació. Capacitat per treballar en equip i col·laborar amb altres membres del personal. Coneixements bàsics d'higiene i manipulació d'aliments. Disponibilitat durant l'horari del menjador a les escoles.


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Capacidad de Negociación
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Sin especificar
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Educación Secundaria Obligatoria
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 30/05/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 0

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.