Ofertas de empleo


Monitor/a projecte juguem?

País España
Provincia Salt - Girona
Fecha límite Inscripción 29/08/2024
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 53,68%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Busquem monitors/es per treballar durant els mesos d'estiu, del 25 de Juny fins el 18 d'Agost, al projecte Juguguem? Patis i Places.IMPRESCINDIBLE TÍTOL DE MONITOR/A DE LLEUREContracte eventual de dilluns a divendres.15h/setmanaHorari:Dilluns de 18h a 20.30hDimarts de 17h a 20.30hDimecres de 18h a 20.30hDijous de 18h a 20.30hDivendres de 16.30h a 20.30h Les seves funcions són les següents:- Dinamitzar les activitats del Juguem? als Patis i Places.- Collaborar en la preparació de les activitats i en la programació.- Transmetre valors individuals i collectius, contribuint a l'educació integral dels infants utilitzant els recursos que ofereixen les activitats de lleure.- Dinamitzar grups d'infants i joves per desenvolupar activitats de lleure.- Assistir a les reunions de coordinació convocades.- Implicar-se de manera responsable en el projecte.- Convertir-se en un referent educatiu positiu per als participants i les seves famílies.- Conèixer i complir la normativa general de les activitats organitzades pel Juguem?- Tenir la responsabilitat del grup d'infants i joves que es troben a l'espai, tenint en compte la naturalesa de les activitats desenvolupades en un entorn obert.- Mediar i gestionar situacions de conflicte que es puguin produir durant la dinamització d'activitats en l'entorn obert.

Perfil/Requisitos

FOMRACIÓ REQUERIDA:Acadèmica: Imprescindible tenir el títol de monitor/a de lleure o titulació que el convalidi (com el cicle d'Animació Sociocultural).Valorable: Experiència amb adolescents i joves.CONEIXEMENTS:Idiomes: Català. Valorable altres idiomes.Informàtica: Usuari del paquete Office. Internet i correu electrònic.PERFIL:Capacitat d'animació i dinamitzacióHabilitats socials i comunicatives amb infants i joves. 


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Optimismo y entusiasmo, Capacidad para liderar iniciativas, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Sin especificar
Salario Menos de 12.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Otros títulos, certificaciones y carnés
Experiencia mínima Al menos 2 años
Fecha de inicio 29/05/2024
Nº de vacantes 3
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 18

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.