Ofertas de empleo


Psicòloga

País España
Provincia Hospitalet de Llobregat - Barcelona
Fecha límite Inscripción 18/02/2024
Categoría Atención Directa, Gestión de Proyectos
% de respuesta: 92,95%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción

La nostra entitat: Som l’Associació per a Joves, Adolescents i Projectes per a la Inclusió Social, una petita entitat ubicada a l’Hospitalet de Llobregat, la Florida (C/ Pedraforca, 29). Treballem des de fa més de 10 anys i joves en risc d’exclusió social amb especial èmfasi atenent a les seves necessitats educatives.Perfil: PSICÒLOGA (imprescindible) amb formació en violències masclistes / de gènere, antiracisme i formació en educació sexual. Per a la present convocatòria animem a participar a les dones procedents d’altres països o amb família de procedència estrangera.Sou brut mensual: mil sis-cents trenta eurs bruts.Jornada laboral: TRENTA-CINC hores setmanals, de dilluns a divendres, horari de matins i de tardes (a concretar)Durada: Febrer – desembre.Breu descripció del projecte:Suport al Gabinet Més a Dir i figura psicòloga en el projecte Sembrant Drets. Cerquem una figura psicòloga amb formació en violències masclistes i de gènere, antirracisme i coneixements en educació sexual des d’una perspectiva interseccional per desenvolupar dos projectes:
  • Gabinet Més a Dir: es tracta d’un gabinet de suport i atenció emocional a gent jove del barri, principalment vincular als Instituts per donar acompanyar al jovent en els seus malestars, problemes i inquietuds. S’atenen a joves tant als Instituts com a la seu de JAPI en horari de matins que presenten problemes sobre dol migratori, xoc cultural, addiccions, actituds violentes a casa i amb les amistats i parelles, problemes intrafamiliars, entre altres.

  • Sembrant Drets: projecte pilot en format híbrid (online i presencial) que vol apropar l’educació sexual a la població jove i especialment a les dones migrades (tant joves com a adultes i grans). Es basa en un espai de tallers conjunts per conèixer més sobre el cos, la sexualitat, trencar tabús, què fer en cas de quedar-se embarassada, com avortar, com explorar la sexualitat i trencar i construir nous imaginaris. A més dels tallers, també es fan acompanyaments i atencions individuals quan es demanin per poder vincular-les al servei del territori, com el CAID Jove, el CAID, el CAP del barri, CAP de Drassanes o el CJAS. Aquesta atenció es fa principalment de tardes.

Perfil/Requisitos

Psicòloga (imprescindible) amb formació en violències masclistes / de gènere, antiracisme i formació en educació sexual. Per a la present convocatòria animem a participar a les dones procedents d’altres països o amb família de procedència estrangera.


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Organización y planificación, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración De 6 meses a 1 año
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 2 años
Fecha de inicio 15/01/2024
Fecha finalización de la actividad 31/12/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 60

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo