Ofertas de empleo


Substitucions xofer servei especialitzat infància i adolescència

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 12/07/2024
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 93,42%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Necessitem incorporar xofers per formar part de la bossa de suplents del Servei de Recollides, Trasllats i espai d' Atenció a la Ludoteca i guarda temporal infants/adolescents. La finalitat del Servei és fer efectives les mesures de protecció emeses per la DGAIA proporcionant l'atenció educativa especialitzada adient als infants i adolescents que es trobin en situacions de risc, les quals obliguen a actuar de manera urgent per a preservar la seva integritat física i emocional.Els equips d'aquest Servei estan formats per dues persones: l'educador/a social i el/la xofer. Les funcions principals de la figura del xofer son la de realitzar una conducció responsable i segura (furgoneta 8 places) durant els acompanyaments i trasllats d'infants i adolescents, donar suport a la tasca de l'educador/a en el desenvolupament de l'encàrrec de la DGAIA i garantir el bon tracte i el compliment dels drets dels infants i adolescents.Es requereix experiència en conducció de vehicles de més de 5 places i permís de conducció en vigor.

Perfil/Requisitos

És necessari disposar del certificat negatiu de delictes sexuals actualitzat.                          


Competencias Flexibilidad, Fiabilidad técnica y personal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Sin especificar
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Ciclo Formativo Superior
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 03/06/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 14

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.