Ofertas de empleo


Suport a infants/joves amb discapacitat intel·lectual/tea

País España
Provincia Bañolas - Girona
Fecha límite Inscripción 31/05/2024
Categoría Atención Directa
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Busquem professionals per fer suport a domicili a infants/joves amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn del desenvolupament. Consisteix en oferir un servei perquè les famílies d'aquestes persones puguin conciliar la seva vida familiar i laboral i puguin gaudir de temps per a elles. 

 Cada suport serà individualitzat en funció de les característiques i necessitats de cada persona i la seva família. Es realitzen tasques com: recollir l'infant a l'escola, acompanyament a activitats extraescolars, suport al domicili mentre la família no hi és, etc. 

 L'horari és majoritàriament de dilluns a divendres de tardes. 

 Es tracta d'una feina ideal per combinar amb altres feines o bé amb els estudis perquè no es necessita dedicació completa. Es pot adaptar a la disponibilitat horària del professional i en funció de la demanda de la família.

 El lloc de treball pot ser Pla de l'Estany i/o Gironès, en funció de la persona a qui es fa el suport.

 És important que les persones interessades, us agradi el tracte amb infants/joves, tingueu capacitat per relacionar-vos amb els altres i sobretot, motivació per aquesta feina. 

  

Perfil/Requisitos

Busquem persones amb ganes, que els agradi tractar amb persones, especialment infants i joves.

 Que sigui responsable i amb compromís cap a al família a qui farà el suport i cap a l'entitat.

 Ganes d'aprendre.


Competencias Analizar y resolver problemas, Capacidad de aprendizaje, Flexibilidad, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Sin especificar
Salario Menos de 12.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Ciclo Formativo Superior
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 15/05/2024
Fecha finalización de la actividad 31/12/2024
Nº de vacantes 3
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 5

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.