Ofertas de empleo


Tècnic/a orientació laboral_tarragona

País España
Provincia Tarragona - Tarragona
Fecha límite Inscripción 11/12/2020
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 89,09%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Les funcions del Tècnic/a d'Orientació Laboral seran:Difusió del programa, captació i conformació del grup de persones en situació d'atur susceptibles de ser atesos al programa en el punt d'actuació de Blanes. Tasques d'informació, orientació i acompanyament en el procés formatiu i d'inserció del col.lectiu atès. Atenció individual, grupal i dinamització de grups i tècniques d'acció tutorial.  Diagnòstic psicosocial, definició del pla d'acció, programació d'accions definint accions i temporalitzacions, elaboració d'informes i control documental.Per participar en el procés de selecció els/les candidats/es, hauran de disposar de:- Grau en Psicologia, Pedagogia o Psicopedagogia.- Experiència mínima d'un any en les tasques descrites anteriorment. - Català i castellà: parlat i escrit correctament.Valorable: coneixement d'aplicatius i programes específics del sector de la inserció sociolaboral.Condicions laborals:Lloc de treball: Tarragona/ReusContracte per obra i serveiHorari: 5 matins i 2 tardes (38,5h setmanals).Sou: 2094 euros brut/mes per 12 pagues.

Perfil/Requisitos

Per participar en el procés de selecció els/les candidats/es, hauran de disposar de:- Grau en Psicologia, Pedagogia o Psicopedagogia.- Experiència mínima d'un any en les tasques descrites anteriorment. - Català i castellà: parlat i escrit correctament.Valorable: coneixement d'aplicatius i programes específics del sector de la inserció sociolaboral.


Competencias Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Flexibilidad, Organización y planificación, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración De 6 meses a 1 año
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Licenciado
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 20/11/2020
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 59

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.