Ofertas de empleo


Tècnic/a de projectes

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 05/08/2024
Categoría Atención Directa, Gestión de Proyectos
% de respuesta: 38,64%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

-Execució de projectes relacionats amb la reducció de riscos associats al consums de drogues per al col·lectiu LGTBI, la promoció de la salut sexual de les persones treballadores sexuals i la sensibilització i visibilització de la realitat de les persones LGTBI que viuen amb VIH i la sida i les ITS.-Formació i Coordinació del voluntariat de l’associació.-.Sol·licitud i justificació de subvencions-Vacants: 1-Lloc: Barcelona.-Contracte: de 6 mesos a 1 any (amb conversió a indefinit).-Jornada: 20 hores.-Sou: segons conveni.-Incorporació: immediata.


Perfil/Requisitos

Busquem una persona experimentada en la gestió interna d’entitats sense ànim de lucre, en el disseny, gestió, avaluació i justificació de projectes i d’activitats. Amb capacitat de treball en equip, d’organització de tasques i facilitat de comunicació escrita, oral i de tracte personal. Que s’expressi correctament en català i castellà i amb coneixements informàtics a nivell d’usuari d’ofimàtica.Valorarem a més que tingui estudis universitaris, coneixements d’anglès, de counselling, així com del món de les ONG en general i de les de VIH i la sida i del col·lectiu LGTBI en particular.Gais Positius anima a les persones que viuen amb VIH i les que pertanyin a grups minoritaris a presentar la seva candidatura.Oferim treballar en un ambient de respecte, amb suport professional i humà.


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Indefinido
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Ciclo Formativo Superior
Experiencia mínima De 3 a 5 años
Fecha de inicio 05/06/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 37

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.