Ofertas de empleo


Tècnic/a de subvencions

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 29/02/2024
Categoría Administración y Finanzas, Sensibilización
% de respuesta: 45,43%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

RECERCA I ANÀLISI - Anàlisis de normatives associades a convocatòries i plans o estratègies específiques. - Recerca activa de finançament públic. licitacions i subvencions. - Establiment d’indicadors i avaluació de resultats. FUNCIÓ DE GESTIÓ, CONTROL I SEGUIMENT DE SUBVENCIONS - Presentació sol·licituds de subvenció i licitació als diferents organismes públic-privats, a través de les diferents plataformes existents. - Justificació econòmica de subvencions rebudes. Resposta a tot tipus de requeriments. - Control i gestió de l'arxiu de suport documental. FUNCIONS DE COORDINACIÓ DE SUBVENCIONS I LICITACIONS - Suport i seguiment per la presentació i posterior justificació tècnica i econòmica de les subvencions obtingudes a les diferents àrees territorials de l'entitat. - Seguiment tècnic- econòmics de projectes finançats. - Coordinació amb l'Àrea de persones, Unitat de Comptabilitat de SC i amb les direccions operatives -Coordinació del personal administratiu de suport a la gestio de subvencions i licitacions. FUNCIONS DE CONTROL I PREPARACIÓ DE DOCUMENTACIÓ VINCULADA A LES CONVOCATÒRIES -Gestió administrativa en general, control de terminis.

Perfil/Requisitos

Formació mínima en àmbit econòmic i administratiu (diplomatura o grau universitari en ciències empresarials o similar). Valorable altres titulacions no universitàries (Grau Superior).Coneixement de la normativa pública vigent associada a subvencions i licitacionsMínim 2 anys d'experiència en un lloc similar en la gestió de busqueda, sol·licitud i justificació de finançament de projectes tant d'àmbit públic com privat. Comprensió de projectes tècnics de l'àmbit socialCatalà i castellà nivell bilingüe Valorable anglèsConeixements avançats d'ofimàtica: Microsoft office (Excel, Accés, Word, Power Point i Outlook)Habilitats i competències:  Rigor i sistemàtica, capacitat analítica, orientació al resultat, treball en equip, organització i planificació, fiabilitat tècnica i personal, iniciativa i autonomia.


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Indefinido
Salario Entre 24.001 y 30.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 2 años
Fecha de inicio 31/01/2024
Fecha finalización de la actividad 29/02/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 31

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.