Ofertas de empleo


Tècnic/a en comunicació pel projecte ciutats defensores dels drets humans

País España
Provincia Sant Boi de Llobregat - Barcelona
Fecha límite Inscripción 22/05/2024
Categoría Comunicación y Marketing, Sensibilización
% de respuesta: 61,39%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Descripció de l’entitatLa Comissió Catalana d’Acció pel Refugi té com a objectius la defensa del dret d’asil i els drets de les persones refugiades i immigrants, alhora que treballem per afavorir els seus processos d’inclusió social a Catalunya. Des de la Comissió qüestionem la pretesa voluntarietat de les migracions i volem obrir un debat sobre les formes de persecució i vulneracions de drets humans que necessiten d’algun tipus de protecció.

Descripció del lloc de treballEl lloc de treball s’incorpora dins de l’Àrea de Desenvolupament i Enfortiment Institucional, i sota la supervisió de les persones responsables del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, que gestiona l’entitat. Alhora, en el marc de l’execució del projecte, es coordinarà amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i els municipis i institucions participants. El lloc de treball contempla el disseny, execució i avaluació de les activitats de comunicació del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans. El projecte s’ha dotat d’un pla de comunicació, el qual es vol implementar per tal d’augmentar l’impacte en la comunicació, visibilització i difusió.Ciutats Defensores dels Drets Humans, és un projecte gestionat per la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat conjuntament amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, que compta amb la participació de 27 municipis i diverses entitats i institucions catalanes. El projecte té l’objectiu d’acompanyar i visibilitzar la tasca dels defensors i defensores dels drets humans i denunciar la persecució que pateixen, a través del coneixement, la promoció i la defensa dels drets humans entre la ciutadania catalana.

Perfil/Requisitos

Funcions:Implementar les accions contemplades al pla de comunicació del projecte, seguiment d’aquest i elaboració d’informe d’avaluació final.Elaboració de les agendes de comunicació individuals per les persones defensores de drets humans, acompanyament i seguiment. Gestió d’entrevistes i reportatges.Coordinació amb els diferents departaments de comunicació municipals, mitjans de comunicació dels municipis, entitats i institucions participants.Difusió de totes les activitats del projecte.Planificació i gestió de rodes de premsa.Dinamització, manteniment, actualització i suport en la traducció de la web; dinamització de les XXSS.Clipping: recopilació de totes les aparicions als mitjans i difusió a les xarxes socials del projecte.Disseny i gestió d’un butlletí trimestral.Suport en l’execució del projecte. RequisitsLlicenciatura/grau en comunicació. Experiència mínima de 2 anys en tasques de comunicació: experiència en l’àmbit de la comunicació del Tercer Sector.Experiència en organització de campanyes d’incidència política.Formació en Drets HumansExperiència en organització d’esdeveniments i activitats de comunicació.Experiència en community management: CRM, CMS, google analytics i posicionament SEO.Nivell C de català.Domini de l’idioma anglès i/o francès. Es valorarà qualsevol coneixement d’un altre idioma. Capacitats i compromisosCapacitat relacional i de comunicació.Capacitat resolutiva i proactiva.Capacitat d’anàlisi.Capacitat de treball autònom i de priorització de tasques.Disposició per al treball en equip en ambients interculturals.Compromís amb els objectius de CCAR, amb la seva missió, visió i valors.Resistència a l’estrès i orientació a l’assoliment d’objectius. Es valorarà:Capacitat de treball i motivació per treballar en la defensa dels drets humans i del dret d’asil.Capacitat pel treball en equip.Coneixements en matèria d’asil i immigració. Coneixements teòrics-pràctics sobre DDHH, gènere i/o Educació per la Justícia Global.Experiència com a treballador/a i/o voluntari/a en entitats sense ànim de lucre.Flexibilitat horària.Condicions:Incorporació immediataJornada: 25 hores setmanalsContracte indefinitRemuneració: 18.315,08€ bruts anualsLloc de treball a Sant Boi de Llobregat.


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Indefinido
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Licenciado
Experiencia mínima Al menos 2 años
Fecha de inicio 08/05/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 38

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.