Ofertas de empleo


Tècnic/a en relacions laborals a barcelona

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 16/02/2024
Categoría RRHH/Gestión de personas
% de respuesta: 82,67%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción

La Fundació Bayt al-Thaqafa precisa de professionals que vulguin recolzar la missió de l’entitat: acollir, dignificar i defensar els drets de tota persona que arriba al nostre territori cercant noves oportunitats.  El/La professional serà tècnic/a en relacions labores de l’entitat. El lloc de treball estarà dintre del departament de persones i valors. Caldrà coordinar-se amb la responsable de l’àrea de persones per tal de gestionar les tasques pròpies del lloc de treball.Treballar a la Fundació Bayt al-Thaqafa és una gran oportunitat per a conviure, aprendre i compartir amb la comunitat àrab-musulmana. Conèixer de primera mà la seva història, les seves creences, i la seva cultura és un gran valor afegits que permetrà sens dubte enriquir-se personalment.La Fundació Bay al-Thaqafa està compromesa amb la diversitat i la igualtat d'oportunitats. Per garantir una millor representativitat dins de l'entitat, es valoraran positivament les candidatures de perfils infrarepresentats.Principals Responsabilitats i Funcions Gestió del calendari laboral i control de permisos, vacances etc..Contractació i gestió de personal.Gestionar les modificacions contractuals,  canvis de jornada, categories, salaris,  càlculs de IRPF.Gestionar la documentació laboral de les persones  treballadores.Control i seguiment de l’absentisme.Participar en el procés complert de nòmina.Calcular impostos (Seguretat  Social, IRPF, 111).Recolzament en els processos de selecció.Donar suport general a l’àrea de persones.

Perfil/Requisitos

Formació en Relacions Laborals, Ciències del Treball o similar.Coneixement del programa Integrho.Domini de les aplicacions Siltr@, Contrat@, Sistema RedNivell avançat d’Ofimàtica.Estar actualitzat en quant a la legislació laboral.Dos anys d’experiència en lloc de treball similar.Habilitats d’organització i planificació.Actitud i habilitats social, comunicació i treball en equip.Identificació i afinitat amb els valors de la Fundació Bayt al-Thaqafa. Condicions laboralsContractació: IndefinidaSalari Brut Anual: Segons conveni d’acció social.Dedicació:  25/30 hores setmanals negociableDistribució horària: flexibleIncorporació: febrer 2024


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Organización y planificación, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Indefinido
Salario Entre 24.001 y 30.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Licenciado
Experiencia mínima Al menos 2 años
Fecha de inicio 30/01/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 8

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo