Ofertas de empleo


Tècnica génere i feminisme

País España
Provincia Granollers - Barcelona
Fecha límite Inscripción 31/08/2024
Categoría Atención Directa, Gestión de Proyectos
% de respuesta: 100,00%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Misió: 

- Executar les línies de treball del grup motor de gènere i feminismes, prioritàriament les que tenen a veure amb al formació i la consultoria.Característiques generals;- Autonomia i complexitat determinades pel marc normatiu o procedimental de les activitats.

- Responsabilitat limitada amb supervisió directa i sistemàtica.

- Executa activitats sota instruccions precises però requereix coneixements i habilitats professionals adequats

- Realitza tasques auxiliars i de suport relacionades amb processos normalitzats i ben definits.

- Requereix competència derivada de la formació acadèmica i/o professional de titulacions universitàries de grau, màsters i postgraus, complementada amb experiència o titulació professional necessària per al desenvolupament de la seva funció.Tasques- Elaboració i execució de propostes formatives sobre perspectiva de gènere, violències masclistes, etc. a personal tècnic de l’administració pública, persones d’entitats, etc.

- Elaboració i redacció de plans d’igualtat, protocols en l’àmbit de les violències masclistes, les violències sexuals, etc.

- Acompanyament a institucions públiques i entitats en l’elaboració de plans i protocols.

- Elaboració de materials per a dinàmiques de participació, activitats de sensibilització, etc.

- Participació al grup motor de gènere i feminismes.

- Participació en plataformes amb altres entitats feministes de l’àmbit de la consultoria i la formació.

- Suport puntual als projectes de l’àmbit de feminismes: coeducació en centres educatius, prevenció de les violències masclistes i punts liles.- Horari

Flexible. 7,5h al dia Horari de matins, de 9 a 16h amb possibles formacions per la tarda.

Perfil/Requisitos

- Grau en ciències scials i/o ciències de l’educació, grau en estudis de gènere.- Formacions d’especialització en l’àmbit de gènere i feminismes. Imprescindible màster i/o postgrau en estudis de gènere, violències masclistes, etc.- Experiència mínima de 4 anys en processos de consultoria (plans igualtat, protocols, etc.) i impartint formacions de l’àmbit dels gènere i els feminismes.- Valorable: Tenir experiència en atenció directa en l’àmbit de la prevenció i la intervenció en violències masclistes.- Incorporació màxima 1 de juliol de 2024 (substitució maternitat mínim 8 mesos)


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Flexibilidad, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Diplomacia y “saber estar”
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración De 1 a 2 años
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Ciclo Formativo Superior
Experiencia mínima Al menos 3 años
Fecha de inicio 06/06/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 14

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.