Ofertas de empleo


Tècnic/a gestió i justificació econòmica de subvencions

País España
Provincia Tarragona - Tarragona
Fecha límite Inscripción 15/02/2024
Categoría Administración y Finanzas
% de respuesta: 89,83%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción

Estem buscant un Tècnic/a d’administració, gestió i justificació econòmica de subvencions, on la principal missió d’aquesta persona serà realitzat gestió , planificació i elaboració de demanda i justificació econòmica de subvencions, tant públiques com privades, així com el control de la comptabilitat i tresoreria, per tal de que l’entitat pugui seguir duent a terme els seus projectes , treballant en coordinació amb la resta de l’equip.

L’associació Quilòmetre Zero ja camina des de 2013, som pioneres en treballar la mentoria social al territori, i tenim la missió d’abordar les desigualtats d’oportunitats entre infants, families i joves.

Som una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre, ens conformem de persones voluntàries i per suposat, d’un equip de professionals, que possibilita donar resposta a nous reptes mitjançant iniciatives i metodologies innovadores, il·lusió i molta energia. ??

La nostra organització té seu a Tarragona, que es on radica el lloc de treball de l'equip.

Perfil/Requisitos

- Planificació de tresoreria i comptabilitat per tal de realitzar la gestió econòmica de les subvencions.

- Gestió del procediment administratiu i econòmic de sol·licitud i justificació de subvencions, locals , supramunicipals i autonòmiques.

- -Tramitació i realització de la gestió administrativa en la presentació de documentació en diferents organismes i administracions publiques.

- Mantenir contacte amb els diversos finançadors per a realitzar les gestions econòmiques i administratives pertinents.

- Elaborar, en coordinació amb els diversos responsables tècnics, els pressupostos detallats dels projectes. Realitzar un seguiment pressupostari de les despeses dels mateixos.

- -Fer seguiment d’auditories econòmiques de l’entitat i els projectes, així com la memòria econòmica en relació a la gestió d’una entitat d’utilitat pública.

- Recolzar la gestió comptable de cada projecte de l’organització, en l’assignació i distribució de les despeses als diferents pressupostos.

- Elaborar les justificacions econòmiques dels projectes, ajustant-se a normatives exigents. Atendre els requeriments i les auditories econòmiques que es requereixin.

- En coordinació amb la unitat de personal, portar un control de les imputacions dels costos salarials del personal d’estructura i d’inserció dels diferents projectes subvencionats.IdiomesCastellà i català bilingüe.


Competencias Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Flexibilidad, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Indefinido
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 2 años
Fecha de inicio 15/02/2024
Fecha finalización de la actividad 15/02/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 6

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo