Ofertas de empleo


Técnico de captación de fondos y gestión de proyectos de justícia global

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 15/02/2024
Categoría Gestión de Proyectos, Fundraising
% de respuesta: 97,64%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción

Des de PIMEC, i en col·laboració amb el SOC, posem en marxa el programa 30 PLUS, a través del qual iniciem un procés de selecció per tal d’incorporar a una empresa ubicada a BARCELONA un/a Tècnic/a de captació de fons i gestió de projectes de justícia social. Es tracta d'una consultoria social i de gènere.A través d’aquest programa accediràs a una contractació laboral indefinida i obtindràs formació relacionada amb el lloc de feina.

Perfil/Requisitos

Funcions:· Captació de fons a través, sobretot, de fons públics (subvencions i licitacions): Implica la cerca i estudi de convocatòries i la formulació de sol·licituds tècniques i econòmiques, especialment de cooperació.· També implica, a mig termini, el desenvolupament d’estratègies de captació de fons privats.· Control, gestió i seguiment del projectes de cooperació: Implica el seguiment tècnic i econòmic dels projectes, segons els requeriments de les entitats finançadores i de les convocatòries i bases.· Contribuir de forma essencial a definir, formular i mantenir l’estratègia de sostenibilitat de la cooperativa, aportant una gran capacitat estratègica i de control econòmic i maneig dels números. Requisits:-Estudis universitaris.

-Experiència mínima de cinc anys de treball amb ONGD i en entitats del tercer sector en tasques i funcions similars a les descrites. Es valorarà especialment l’experiència en projectes de cooperació per la justícia global.

-Es valorarà experiència en consultoria social.

-Formació en perspectiva feminista, de gènere, de drets, i/o antiracista.

-Capacitat per escriure els projectes i les memòries.

-Domini d’eines informàtiques de gestió i administració, principalment entorn office, entorn drive, i específicament domini de l’excel.

-Domini del català i/o espanyol i valorable anglès.

-Es valorarà compromís i activisme social.

-Capacitat de relació i de treball de forma col·lectiva.

-Coneixement del funcionament dels sistemes públics de finançament (subvenions i licitacions).

-Visió estratègica.

-Capacitat d'anàlisi, estructuració de la informació i redacció de projectes.

-Capacitat d'organització i seguiment dels projectes.

-Domini d'eines informàtiques de gestió, i administració, principalment entorn office, drive i específicament domini de l'excel


Competencias Iniciativa y autonomía, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Trabajo en equipo, Capacidad de Negociación
Nivel Especialista
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Indefinido
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Licenciado
Experiencia mínima Más de 5
Fecha de inicio 01/02/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 1

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo