Ofertas de empleo


Técnico/a en administración y contabilidad.

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 28/06/2024
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 100,00%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Lloc de treball:Necessitem: Professional d’administració i comptabilitat.Entitat: Grup ATRA.Jornada: 20h/set. Torn tardUbicació:BarcelonaTemporalitat: Contracte Indefinit. Incorporació immediata.Característiques de l’entitat : Grup de quatre entitats sense ànim de lucre que treballem en el sector dels serveis socials i de la salut. Des de fa més de 30 anys, oferim atenció i tractament a persones en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social, especialment derivada de les addiccions, la salut mental i el sensellarisme.Titulació: Cicle Superior d’Administració i finances o similar.Descripció:Funcions:Recepció i comptabilització dels quadres de caixa dels diferents serveis.Control i comptabilització dels ingressos mensuals dels usuaris.Gestió administrativa d’altes i baixes d’usuaris.Emissió i comptabilització de factures d’usuaris.Comptabilització de factures de proveïdors i previsió de pagaments.Conciliació de comptes.Arxivar documentació.Salari:  11.000-12.000€ Brut/anyGrup ATRA vetlla per un entorn de treball just, segur i respectuós per a totes les persones. Per aquest motiu, compleix amb el que es disposa en la legislació per a la igualtat efectiva de dones i homes que resulti d’aplicació (actualment, Llei catalana 17/2015, del 21 de juliol, d’igualtat efectiva de dones i homes i/o Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març).

Perfil/Requisitos

Coneixements del PGC i experiència mínima de 3 anys.Nivell alt d’Excel.Valorable coneixement del programa A3CONValorable experiència en entitat del tercer sectorEs valorà sensibilitat i formació en perspectiva de gènere.Competències requerides:- Català i castellà parlat i escrit.- Treball en equip.- Compromís amb l’organització.- Iniciativa i planificació.- Persona molt organitzada


Competencias Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Flexibilidad, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Trabajo en equipo, Capacidad de Negociación
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Indefinido
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Formación Profesional Grado Superior
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 01/07/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 1

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.