Ofertas de empleo


Treballador/a social per a centre especial de treball

País España
Provincia Esplugues de Llobregat - Barcelona
Fecha límite Inscripción 20/06/2024
Categoría Atención Directa, Gestión de Proyectos
% de respuesta: 53,02%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Asproseat cerca un/a treballador/a Social per a Centre Especial de Treball situat a Esplugues de Llobregat.   Cerquem incoporar a l'equip una persona amb ganes de formar part d'un projecte social enfocat a donar suport en l'ambit laboral a persones amb discapacitat.   Oferim, estabilitat i formar part d'un equip de treball dinàmic i estable.   

Les principals funcions a desenvolupar són: 

 - Promoure el desenvolupament de les capacitats de la persona de manera que li permetin millorar el benestar i resoldre els problemes.  

- Vetllar pels drets i deures de la persona atesa i la seva família en el marc legal de la dignitat i la bioètica, promovent la facultat de lliure elecció, de participació i de desenvolupament personal.  

- Advocar perquè s'adoptin polítiques socials justes i equitatives i s'estableixin serveis o alternatives als recursos socioeconòmics existents.   

- Facilitar informació, assessorament i connexions socials que permetin adaptar els recursos formals i informals a les necessitats canviants de la persona.

Perfil/Requisitos

- Diplomatura en Treball Social- Preferiblement experiència en atenció a persones amb discapacitat.- Valorable coneixement lleguatge de signes 


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Optimismo y entusiasmo, Organización y planificación, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Freelance
Duración Indefinido
Salario Entre 24.001 y 30.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 06/06/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 15

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.