Ofertas de empleo


Treballador/a social per a persones amb discapacitat intel·lectual.

País España
Provincia Sant Just Desvern - Barcelona
Fecha límite Inscripción 24/06/2024
Categoría Atención Directa, Gestión de Proyectos
% de respuesta: 52,89%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

El Grup Asproseat cerca un/a TREBALLADOR/A SOCIAL per incorporació inmediata al centre ocupacional i a l'escola d'educació especial de Sant Just Desvern.  FUNCIONS:  - Atendre les sol·licituds d’accés al servei. Establir el primer contacte amb la persona i/o família interessades en el centre, identificar les necessitats i la seva situació sociofamiliar, i gestionar i coordinar el seu ingrés i acollida.- Elaborar i tramitar la documentació necessària, així com dur a terme els diferents tràmits administratius que requereixin les persones residents.- Coordinació amb la xarxa de serveis i recursos, i la derivació de les persones residents a aquests. Coordinar les acompanyaments a aquests serveis i recursos externs.- Atenció a les famílies. Elaborar i executar plans d’intervenció sociofamiliar.- Assessorament sobre recursos socials, sanitaris, psicològics i jurídics. També sobre processos legals de protecció. Instar i proposar incapacitació legal i determinació de tutors, fent seguiment de les tuteles.-Coordinació amb professionals d’institucions externes al centre per la gestió de casos i projectes socials comuns.- Participació en convocatòries, beques i subvencions públiques i privades, que puguin beneficiar la qualitat del servei.- Promoure interrelació entre el centre i la comunitat, detectant xarxes de suport formal i informal,- Participar en l’equip interdisciplinari del centre.Perfil/RequisitosTitulació universitària de diplomatura en Treball SocialFormació complementària específica en el camp de la diversitat.Experiència laboral en l’àmbit de la diversitat funcional. 

Perfil/Requisitos

Titulació universitària de diplomatura en Treball SocialFormació complementària específica en el camp de la diversitat.Experiència laboral en l’àmbit de la diversitat funcional.


Competencias Analizar y resolver problemas, Capacidad de aprendizaje, Flexibilidad, Organización y planificación, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Indefinido
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Licenciado
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 20/05/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 9

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.