Voluntariado presencial


Acompanyament educatiu eso - figueres

País España
Provincia Girona
Categoría Infancia, juventud y familia
Catalunya- La Pedrera Fundació Especial
(0 valoraciones)  
Contestación: 99,3564%
Inicio
18/09/2017
Fin
22/06/2018
ENVIAR INTERÉS + información
Acompanyament educatiu eso - figueres

Descripción

Descripción A FIGUERES. Estem buscant persones voluntàries que vulguin acompanyar estudiants d’ESO durant alguna tarda a la setmana, oferint-los recolzament i assessorament en la realització dels deures, en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi i autonomia en els/les adolescents. També es realitzen diverses activitats programades adreçades a treballar les habilitats personals, educació emocional i competències transversals dels/de les adolescents.
L’activitat té lloc a l’Espai Social de Figueres per les tardes de 16h a 17:30h.
El voluntari/ària pot col·laborar des d'una tarda a la setmana.
La persona que s'incorpori també participarà a les reunions d'equip que es fan a la finalització de les sessions, on es resolen dubtes, es fa seguiment dels menors, es generen bones pràctiques compartides i es faciliten estratègies per la intervenció educativa.
#VueltaAlCole #Escolar
Perfil Persones amb interès i motivació per esdevenir un referent educatiu que acompanyi als estudiants en el seu desenvolupament, amb vocació solidària, responsabilitat i capacitat de compromís i de treball en equip.
Persones majors de 18 anys, preferiblement titulades o cursant estudis en l’àmbit educatiu o social. Amb un bon nivell de català, castellà i anglès. És desitjable (no imprescindible) estar en possessió del títol de monitor/a o director/a de lleure infantil i juvenil.
No es requereix experiència, tot i que es valorarà la participació anterior en accions voluntàries, així com en activitats adreçades a nois i noies entre 12 i 16 anys.
Adecuado para Adultos, Mayores
Subcategorías Actividades de formación/Educación
Aficiones/Pasiones Enseñar
Competencias que adquirirá el voluntario Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Organización y planificación, Comunicación interpersonal
Municipio Gerona
Tipo Continua :esta oportunidad requiere de un compromiso continuado
Dedicación Entre 4 y 16 horas mensuales. Lunes ,Martes ,Miercoles ,Jueves ,Viernes.
Horario: Tardes.
Esta actividad se puede realizar en grupos.
Fecha límite de inscripción 28/11/2017
Nº de vacantes 8

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 0

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Visita hacesfalta.org empleo