Voluntariado presencial


Busquem mentors voluntaris per a joves a les presons

País España
Provincia Barcelona
Categoría Personas en situación penitenciaria
Fundació Catalana de l'Esplai
Valoración
(1 valoraciones)  
% de respuesta: 57,6271%
Inicio
01/02/2023
Fin
31/07/2023
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo
Busquem mentors voluntaris per a joves a les presons
Alianzas para lograr los objetivos

Descripción

Descripción Tasques: Acompanyar a la persona jove en el seu procés de reinserció social d’acord amb el propi projecte de vida, després d’un període de reclusió a un centre penitenciari, reforçant aspectes de l’àmbit acadèmic, laboral i del creixement personal.

Requisits: Ser estudiant o professional d'Educació social, integració social, dret o psicologia. Disponibilitat de febrer a juliol de 2023 en horari de cap de setmana (dv, ds ó dg).

** Estem iniciat un nou itinerari dins el programa de mentoria donat que, com a entitat d'acció social, entenem que també és la nostra responsabilitat tornar la mirada a les presons. Les persones que l'habiten i les seves famílies, les entenem com una qüestió social i comunitària.

Per això, des del 2009 posem el nostre focus en les persones privades de llibertat i en les seves famílies, a través de l'acció directa i l'acostament socioeducatiu, oferint programes d'adquisició de competències digitals, socials i transversals, amb un enfocament clar de preparació per a la llibertat i acompanyament.

Aquesta tasca l'hem dut a terme a Madrid, però considerem que és necessari començar a fer-ho a les presons de Barcelona. Tot i que encara tenim el programa pendent d'aprovació, volem acompanyar a les persones recluses en l'adquisició de competències digitals, de la mà d'un equip de persones voluntàries.
Perfil Ser estudiant o professional d'Educació social, integració social, dret o psicologia. Disponibilitat de febrer a juliol de 2023 en horari de cap de setmana (dv, ds ó dg).
Adecuado para Adultos
Subcategorías Acompañamiento, Actividades formativas, Inserción laboral/Empleo, Otros
Aficiones/Pasiones Deporte, Nuevas tecnologías e Internet, Enseñar, Otras
Competencias que adquirirá el voluntario Analizar y resolver problemas, Optimismo y entusiasmo, Flexibilidad, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Municipio La Roca del Vallès
Tipo Continua :esta oportunidad requiere de un compromiso continuado
Dedicación Menos de 4 horas mensuales. Viernes ,Sabado ,Domingo ,Voluntarios que sólo puedan fines de semana.
Horario: Mañanas ,Tardes.
Fecha límite de inscripción 31/01/2023
Nº de vacantes 10

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 9

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Valoración ONG

Valoración
(1 valoraciones)  
Opinión general
% de respuesta: 57,6271%

Opiniones


16/02/2023 09:02
Ha sido una muy buena experiencia, acompañar y enseñar a los jóvenes en sus deberes y también muchas veces en su vida personal y darles opciones, es muy gratificante

Ayúdanos a mantener la calidad de los comentarios. Denuncia este mensaje si no es apropiado. Pincha AQUí


Ofertas similares a esta