Voluntariado presencial


Mentoria i circ! (voluntariat educatiu amb infants i circ)

País España
Provincia Barcelona
Categoría Infancia, juventud y familia
Afev Barcelona
Valoración
(0 valoraciones)  
% de respuesta: 100,0000%
Inicio
01/11/2020
Fin
01/06/2021
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo
Mentoria i circ! (voluntariat educatiu amb infants i circ)

Descripción

Descripción T'agrada el Circ? I el món educatiu?

Vols acompanyar un infant i al mateix temps fer un taller de Circ Social amb els professionals de l'Ateneu Popular 9Barris?

Doncs, participa al projecte "Amics i Circ" fent de voluntari/a!

El projecte "Amics i Circ" consisteix en acompanyar a un infant durant dues hores una tarda a la setmana al barri de Baró de Viver ( L1 Baró de Viver) o Bon Pastor (L9 i L10, Bon Pastor).
i un cop cada mes acompanyar-los i participar al TALLER DE CIRC.
Participaràs com a espectador a diferents espectacles de circ, formaràs part de les classes de circ donant suport als talleristes, i contribuiràs a fer les mostres de circ del mes de juny.
El projecte "Amics i Circ" es fa amb la col•laboració de diferents agents del territori: l'Agència de Salut Pública de Barcelona, les escoles del territori, Serveis Socials del Districte de Sant Andreu, el Centre Cívic Baró de Viver i de Bon Pastor, l'Ateneu Popular 9Barris i l'AFEV.
ELS ACOMPANYAMENTS INICIEN A LA TARDOR I ACABEN AL MES DE JUNY.

EL COMPROMÍS CONSISTEIX EN:
• Assistir a l’acompanyament cada setmana.
•Acompanyar un cop al mes-mes i mig als infants al taller de circ i donar suport al tallerista*
•Assistir a les dues mostres artístiques que es faran al mes de juny

* Els acompanyaments als tallers de circ es faran de forma rotatòria, cada setmana dos voluntaris acompanyaran al grup de nens/es als tallers.

Si t'agrada l'educació, l'art i la canalla no t'ho pensis més! Posa’t en contacte amb nosaltres i et convocarem a una sessió informativa online, a través de la plataforma Zoom (per prevenció, degut a la situació actual).

Diverses universitats valoren aquest compromís a la formació acadèmica.


L'AFEV és una associació francesa que treballa en l'educació no formal a França des de fa 20 anys, i a Barcelona des de fa 10 anys. El projecte principal que fem a Barcelona és enTàndem on un estudiant universitari acompanya educativament a un infant/jove, un dia a la setmana per les tardes durant 2 hores a la setmana durant el curs escolar. No és un reforça escolar! L'objectiu no és millorar les notes, però sí motivar-los a aprendre, donar-los confiança i recolzar-los al màxim!

El Circ Social és una eina educativa i cultural que fomenta la cohesió social, l'autoestima i treballa valors com la solidaritat, la constància i l'esforç. Aquest projecte, és una oportunitat tant per l'infant com pel voluntari de conèixer més de prop el món del circ, ser-ne protagonista i experimentar el seu potencial transformador.
Perfil - Ser estudiant universitari o jove d'entre 18 i 30 anys.
- Responsabilitat, maduresa i obertura.
- Poder mantenir el COMPROMÍS en aquest projecte, que consisteix en ASSISTIR A L'ACOMPANYAMENT CADA DIJOUS durant dues hores, I UN COP AL MES acompanyar els infants al taller de circ (es farà de forma rotatòria i cada setmana dos voluntaris acompanyaran al grup de 10 nens/es al taller de circ). També cal assistir a una formació inicial imprescindible per a la participació.


Adecuado para Adultos
Subcategorías Acogimiento familiar , Actividades de formación/Educación, Actividades lúdicas y de respiro, Atención y cuidados, Campañas/Sensibilización, Comunicación, Inserción laboral/Empleo, Ocio y tiempo libre, Otros
Aficiones/Pasiones Animales, Arte, Astronomía, Blogs, Cine, Cocina, Danza, Deporte, Escritura, Exposiciones, Fotografía, Lectura, Música, Nuevas tecnologías e Internet, Salir al campo o al monte, Pintura, Teatro, Viajes, Videojuegos, Enseñar, Otras
Competencias que adquirirá el voluntario Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Diplomacia y “saber estar”
Municipio Barcelona
Tipo Continua :esta oportunidad requiere de un compromiso continuado
Dedicación Entre 4 y 16 horas mensuales. Martes ,Jueves.
Horario: Tardes.
Fecha límite de inscripción 01/11/2020
Nº de vacantes 10

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 3

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Valoración ONG

Valoración
(0 valoraciones)  
Opinión general
% de respuesta: 100,0000%

Ofertas similares a esta