Voluntariado presencial


Psicòleg/a emprenedor/a per incorporar-se al nostre equip i projecte

País España
Provincia Barcelona
Categoría Salud
LA TIRETA Salut Mental Comunitària als Barris
(0 valoraciones)  
Contestación: 0,0000%
Inicio
04/04/2019
Fin
27/09/2019
ENVIAR INTERÉS + información
Psicòleg/a emprenedor/a per incorporar-se al nostre equip i projecte
Salud y bienestar

Descripción

Descripción Som una entitat sense ànim de lucre que oferim recursos comunitaris de promoció i prevenció de la salut mental i benestar emocional. Treballem des de l'enfocament de la salut comunitària i la salutogènesis per tal d'oferir eines d'apoderament i autogestió de la pròpia salut a tots el veïns i veïnes dels barris del districte de Sant Andreu. La nostre missió és promocionar la salut emocional i prevenir trastorns mentals a la població per problemes de tipus psicosocial: atur, situació econòmica precària,situacions de violència, discriminació, aïllament i solitud...
Oferim un catàleg de serveis per entitats socials, centres i equipaments públics:campanyes informatives i de sensibilització, tallers psicoeducatius, grups de trobada i el nostres servei de suport i acompanyament preventiu psicològic; i properament iniciem els serveis del nostre espai social comunitari : escola de salut mental i benestar emocional, club social comunitari i gim comunitari de salut emocional.
Necessitem voluntari per incorporar al nostre equip per coordinar i dinamitzar tallers psicoeducatius i xerrades informatives i de sensibilització sobre hàbits saludables per al benestar emocional i factors de risc. Els dijous i divendres a la tarda. I un total de 10 hores setmanals .
S’ofereix document de compromís pactat amb l’entitat per exercir les tasques de voluntariat formant part de l’equip, amb la possibilitat d’establir en una relació laboral en un plaç màxim de 6 mesos. I pagament de dietes de transport durant el període del voluntariat.
Perfil Psicòleg/a preferiblement col•legiat/a amb experiència en formació i dinamització de grups. I amb interés i/o experiència en psicologia comunitària.
Adecuado para Adultos
Subcategorías Actividades de formación/Educación, Otros
Aficiones/Pasiones Arte, Blogs, Danza, Enseñar
Competencias que adquirirá el voluntario Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Optimismo y entusiasmo, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Municipio Barcelona
Tipo Continua :esta oportunidad requiere de un compromiso continuado
Dedicación Más de 16 horas mensuales. Jueves ,Viernes.
Horario: Tardes.
Fecha límite de inscripción 02/06/2019
Nº de vacantes 1

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 7

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Valoración ONG

(0 valoraciones)  
Opinión general
Contestación: 0,0000%

Visita hacesfalta.org empleo

PUBLICIDAD

 

Con el apoyo de: