Voluntariado presencial


Psicòleg/a emprenedor/a per incorporar-se al nostre equip i projecte

País España
Provincia Barcelona
Categoría Salud
LA TIRETA Salut Mental Comunitària als Barris
Valoración
(0 valoraciones)  
% de respuesta: 100,0000%
Inicio
04/04/2019
Fin
27/09/2019
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo
Psicòleg/a emprenedor/a per incorporar-se al nostre equip i projecte
Salud y bienestar

Descripción

Descripción Som una entitat sense ànim de lucre que oferim recursos comunitaris de promoció i prevenció de la salut mental i benestar emocional. Treballem des de l'enfocament de la salut comunitària i la salutogènesis per tal d'oferir eines d'apoderament i autogestió de la pròpia salut a tots el veïns i veïnes dels barris del districte de Sant Andreu. La nostre missió és promocionar la salut emocional i prevenir trastorns mentals a la població per problemes de tipus psicosocial: atur, situació econòmica precària,situacions de violència, discriminació, aïllament i solitud...
Oferim un catàleg de serveis per entitats socials, centres i equipaments públics:campanyes informatives i de sensibilització, tallers psicoeducatius, grups de trobada i el nostres servei de suport i acompanyament preventiu psicològic; i properament iniciem els serveis del nostre espai social comunitari : escola de salut mental i benestar emocional, club social comunitari i gim comunitari de salut emocional.
Necessitem voluntari per incorporar al nostre equip per coordinar i dinamitzar tallers psicoeducatius i xerrades informatives i de sensibilització sobre hàbits saludables per al benestar emocional i factors de risc. Els dijous i divendres a la tarda. I un total de 10 hores setmanals .
S’ofereix document de compromís pactat amb l’entitat per exercir les tasques de voluntariat formant part de l’equip, amb la possibilitat d’establir en una relació laboral en un plaç màxim de 6 mesos. I pagament de dietes de transport durant el període del voluntariat.
Perfil Psicòleg/a preferiblement col•legiat/a amb experiència en formació i dinamització de grups. I amb interés i/o experiència en psicologia comunitària.
Adecuado para Adultos
Subcategorías Actividades de formación/Educación, Otros
Aficiones/Pasiones Arte, Blogs, Danza, Enseñar
Competencias que adquirirá el voluntario Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Optimismo y entusiasmo, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Municipio Barcelona
Tipo Continua :esta oportunidad requiere de un compromiso continuado
Dedicación Más de 16 horas mensuales. Jueves ,Viernes.
Horario: Tardes.
Fecha límite de inscripción 02/06/2019
Nº de vacantes 1

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 2

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Valoración ONG

Valoración
(0 valoraciones)  
Opinión general
% de respuesta: 100,0000%

Ofertas similares a esta