Voluntariado presencial


Referents: mentors i mentores voluntàries

País España
Provincia Barcelona
Categoría Infancia, juventud y familia
Associació Punt de Referència
(0 valoraciones)  
Contestación: 100,0000%
Inicio
21/11/2018
Fin
19/12/2018
ENVIAR INTERÉS + información
Referents: mentors i mentores voluntàries

Descripción

Descripción La missió de Punt de Referència és afavorir la plena integració social, la igualtat d’oportunitats i la millora de la qualitat de vida del jovent extutelat en risc d’exclusió social, en el seu procés d’emancipació.
Busquem mentors i mentores disposades a acompanyar a un jove (noi o noia) que, havent estat emparat pel sistema de protecció d'infància mentre era menor o amb una situació de risc d’exclusió social, ha d'afrontar els reptes de la vida adulta sense comptar amb les competències necessàries ni el suport familiar per fer-ho amb garanties. Els dones un cop de mà?

El voluntariat rebrà formació, assessorament i acompanyament professional en la seva tasca. Participa del projecte Referents, un projecte consolidat que ha estat destacat com a bona pràctica de voluntariat pel programa europeu VERSO!
Perfil Persones empàtiques i dinàmiques entre 30 i 60 anys que vulguin viure l’experiència d’acompanyar en el procés de creixement d’un noi o noia que s'esforça per en sortir-se’n. Amb dots comunicatives, un bon domini del català i el castellà, coneixement del territori, empenta, disponibilitat i habilitats per relacionar-se amb persones diferents.
Adecuado para Adultos
Subcategorías Actividades de formación/Educación, Actividades lúdicas y de respiro, Inserción laboral/Empleo
Aficiones/Pasiones Cocina, Escritura, Exposiciones, Fotografía, Lectura, Música, Salir al campo o al monte, Enseñar
Competencias que adquirirá el voluntario Analizar y resolver problemas, Optimismo y entusiasmo, Flexibilidad, Capacidad para liderar iniciativas, Comunicación interpersonal, Capacidad de Negociación
Municipio Ámbito Provincial
Tipo Continua :esta oportunidad requiere de un compromiso continuado
Dedicación Entre 4 y 16 horas mensuales. Flexible.
Horario: Flexible, però la formació prèvia i seguiments es fan en horari de 19h a 21h entre setmana..
Fecha límite de inscripción 19/11/2018
Nº de vacantes 15

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 3

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Valoración ONG

(0 valoraciones)  
Opinión general
Contestación: 100,0000%

Visita hacesfalta.org empleo