Voluntariado presencial


Santa coloma de gramenet: entàndem contra les desigualtats i el fracàs escolar!

País España
Provincia Barcelona
Categoría Infancia, juventud y familia
Afev Barcelona
(0 valoraciones)  
% de respuesta: 100,0000%
Inicio
01/10/2021
Fin
03/06/2022
ENVIAR INTERÉS + información
Santa coloma de gramenet: entàndem contra les desigualtats i el fracàs escolar!

Descripción

Descripción QUE FARÀS?
El projecte enTàndem consisteix en fer un acompanyament individual durant dues hores a la setmana entre un voluntari/ària jove i un/a adolescent (de 12 a 16 anys) en situació d’exclusió social o que passa per un moment difícil per motivar-lo, donar-li confiança, fomentar l’autonomia i recolzar-lo al màxim. La mentoria és un espai per compartir, parlar, sortir del barri i fer diferents activitats culturals i educatives, NO ÉS UN REFORÇ ESCOLAR
Cada mentor/a compta amb el seguiment i l'assessorament d’un referent professional de forma setmanal.

QUAN HO FARÀS?
Una tarda a la setmana durant 2 hores durant el curs escolar.

A ON HO FARÀS?
A Santa Coloma de Gramenet, barri de Fondo.

QUÈ HE DE FER SI ESTIC INTERESSAT/DA?
Posa’t en contacte amb nosaltres i et convocarem a una sessió informativa online, a través de la plataforma Zoom (per prevenció, degut a la situació actual).

M'ENCANTARIA PERÒ NO TINC TEMPS... No passa res! Dóna'ns un cop de mà... reenvia-li aquesta informació a algun amic/ga que pensis que pugui estar interessat/da. També pots col·laborar en altres tasques que pots fer quan, on i com puguis (Comunicació, mobilització del voluntariat, traducció de fitxes i recursos del francès al català/castellà i d’altres projectes).
Perfil - Ser estudiant universitari o jove d'entre 18 i 35 anys
- Poder assumir de forma estable un compromís de 2h a la setmana durant tot el curs escolar (i formació/reunions de forma puntual)
- Interès pel món educatiu i la infància / adolescència
- Disponibilitat una tarda a la setmana de forma estable
- Molts quilos de motivació i obertura!
Adecuado para Adultos
Subcategorías Acogimiento familiar , Actividades de formación/Educación, Actividades lúdicas y de respiro, Atención y cuidados, Campañas/Sensibilización, Comunicación, Inserción laboral/Empleo, Ocio y tiempo libre, Otros
Aficiones/Pasiones Animales, Arte, Astronomía, Blogs, Cine, Cocina, Danza, Deporte, Escritura, Exposiciones, Fotografía, Lectura, Música, Nuevas tecnologías e Internet, Salir al campo o al monte, Pintura, Teatro, Viajes, Videojuegos, Enseñar, Otras
Competencias que adquirirá el voluntario Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Diplomacia y “saber estar”
Municipio Santa Coloma de Gramenet
Tipo Continua :esta oportunidad requiere de un compromiso continuado
Dedicación Entre 4 y 16 horas mensuales. Lunes ,Martes ,Miercoles ,Jueves ,Viernes.
Horario: Tardes.
Fecha límite de inscripción 30/09/2021
Nº de vacantes 15

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 4

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Valoración ONG

(0 valoraciones)  
Opinión general
% de respuesta: 100,0000%